2022 december 8 csütörtök
KezdőlapEgészségMegborotválkozott és rátalált a szerelem a világ legszőrösebb nőjére

Megborotválkozott és rátalált a szerelem a világ legszőrösebb nőjére

-

Amikor Supatra ‘Natty’ Sasuphan megszületett, megjelenése teljességgel megzavarta az orvosokat. A thaiföldi bangkoki orvosok még soha nem láttak hozzá hasonlót.

Natty arcát és testét sűrű szőr borította, és senki nem tudta, hogy miért. Számos betegségben szenvedett, így azonnal inkubátorba kellett helyezni. Az anyukája is teljesen ledöbbent, hogy milyen szőrös a kislánya.

“Amikor megszültem, az orvos azt mondta, hogy rengeteg haja van. Azt hittem ez normális. Azonban, mikor megláttam az inkubátorban teljesen ledöbbentem…”

Végül Nattynél Ambras-szindrómát diagnosztizáltak, ami ritka és nem kezelhető. Szakértők szerint eddig mindössze 50 dokumentált esetet regisztráltak a világon, amikor valaki ebben szenvedett. Úgy gondolják, hogy ezt egy helytelen kromoszóma okozza.

Az állapot túlzott szőrnövekedést okoz az egész testen, kivéve a tenyerén a talpán és a nyálkahártyákon.

Natty családja számos eljárást kipróbált, beleértve a lézeres eltávolítást is, de úgy tűnt, semmi sem működött. Egyetlen ismert eljárás sem segít lassítani a haj növekedését.

A ma 21 éves Natty 2010-ben a világ legszőrösebb tinédzsereként bekerült a Guiness-rekordok könyvébe.

Az állapota soha nem befolyásolta Natty önbizalmát. Szülei azt mondták, gyerekkora normális volt. „Volt néhány ember, aki csfoltat, és majomnak hívta, de idővel abbahagyták” – mondta Natty néhány éve a The Daily Mailnek .

Végül Natty úgy döntött, hogy rendszeresen borotválja az arcát, miután találkozott a férjével. Szerelemre és lelki társra talált, aki olyannak szereti, amilyen, és nem törődik az állapotával.

„Nem csak az első szerelmem vagy, hanem életem szerelme” – írta Natty a saját és férje fotója alá, amelyet az interneten osztott meg.

Nagyon örülünk, hogy Natty megtalálta a boldogságát.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek