2023 június 10 szombat
KezdőlapÉrdekességekMEGÉRDEMELTE? A falusiak levágták az erőszaktevő hímtagját és megetették a disznókkal...

MEGÉRDEMELTE? A falusiak levágták az erőszaktevő hímtagját és megetették a disznókkal…

-

Levágták az erőszaktevő hímtagját és heréit. Mindezt bosszúból azért, ami a rokonukkal történt. A szexuális bűnelkövető szerveit vaddisznók falták fel. A 36 éves férfi élete végéig rokkantként fog élni.

Szexuális zaklatás

A 36 éves férfi adatait nem hozták nyilvánosságra, de gyűlölet tárgyává vált a helyi lakosok körében, amikor kiderült, hogy nemi erőszakot követett el. Egy 20 éves nőt bántalmazott az észak-brazíliai Olhos D’Agua településen. A falusiak úgy gondolták, hogy maguk oldják meg a problémát.

kep 2022 05 12 144953583
MEGÉRDEMELTE? A falusiak levágták az erőszaktevő hímtagját és megetették a disznókkal...

A közösség felháborodását csak fokozta a tény, hogy az áldozat a támadó unokahúga volt. A médiához eljutott információk szerint a nőnek sikerült elhárítani az erőszaktevő támadását. A fiatal lány egyébként ittas volt, de képes volt elszökni a férfi elől.

Amikor a közeli ismerősök tudomást szereztek a botrányos incidensről és úgy voltak vele, hogy meglepik a kedves rokont. Megkérték, hogy csatlakozzon hozzájuk, és segítsen sterilizálni a sertéseket a mezőn. 2020. április 19-én egy csapat férfi gyűlt össze a közeli cukornádföldön, ahol tervezték az állatok „kezelését”. Amikor az erőszakoló megérkezett, ketten azonnal lecsaptak rá.

kep 2022 05 12 145111729
MEGÉRDEMELTE? A falusiak levágták az erőszaktevő hímtagját és megetették a disznókkal...

Először eszméletlenre verték, majd levették a nadrágját, levágták a hímtagját és a heréit. Pillanatokkal később a nemi szervét a disznóknak hajították, akik megették.

A férfi magához tért és az erős vérzés ellenére, hazament. Ő maga hívta ki a mentőket. A Doutor Gil Alves városi kórházba került, de a sebészek nem tudtak mit tenni. A sebet összevarták, de a nemi szerv híján a férfi örökre rokkant marad.

kep 2022 05 12 144823726
MEGÉRDEMELTE? A falusiak levágták az erőszaktevő hímtagját és megetették a disznókkal...

Stephan da Silva rendőr azt mondta, hogy a rendőrség eltűnt nemi szervek után kutat. Azonban nem találták őket. Az újságíróknak adott interjúban a következőket mondta:

Ez az eset rendkívüli, teljesen hallatlan. Ez egyszerűen embertelen.

Az orvosoknak sikerült rekonstruálniuk a 36 éves férfi húgyúti rendszerét, a férfi képes lesz önállóan vizelni, de elfelejtheti a szerelem örömeit. Felipe Lobo sebész, aki részt vett a műtétben, azt mondta:

Olyan volt, mint valami jelenet egy Dante-regényben. Hímtagját és herezacskóját úgy elvágták, hogy a külső nemi szervei teljesen eltűntek. Nem tudtunk mást tenni, mint megállítani a vérzést, és megtisztítani a sebet.

kep 2022 05 12 144812175
MEGÉRDEMELTE? A falusiak levágták az erőszaktevő hímtagját és megetették a disznókkal...

Két gyanúsítottat letartóztattak. Nem tudni, hogy nemi erőszak kísérletével vádoltak-e egy férfit, akinek eltávolították a nemi szervét. A feltételezett bűncselekmény után senki nem jelentkezett a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetnek