Világunk.hu
2023 december 4 hétfő
Világunk.hu
KezdőlapCelebMegérkezett az első fotó Kasza Tibi és Andrea újszülött kislányáról

Megérkezett az első fotó Kasza Tibi és Andrea újszülött kislányáról

-

Nemrég megszületett a második kislánya Kasza Tibinek és Darai Andreának. A csöppség neve Liza Panna lett.

kep 2022 06 19 123902049

Tibi pár nappal ezelőtt osztotta meg az örömhírt, miszerint megérkezett második gyermekük. A Balázsék című reggeli műsorban elmesélte, hogy nagyon szeret lányos apuka lenni és igazán nagy az öröm az egész családban.

Kasza-Darai Andrea most az Instagram oldalán osztott meg pár információt a követőivel arról, hogy milyen érzés kétgyermekes anyukának lenni.

kep 2022 06 19 123913870

A celeb sajnos nem engedélyezte a kép beágyazását vagy megosztását, így a saját oldalára kell ellátogatni. A képet ITT lehet megtekinteni.

kep 2022 06 19 123936733

Annyira büszke vagyok❤️ Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát ❤️ Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija 😭 Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat ❤️🙏🏼