2022 november 28 hétfő
KezdőlapTech & TudományMEGÉRTE? A szétműtött arcú ukrán lány most újabb kezeléseket csináltatott.

MEGÉRTE? A szétműtött arcú ukrán lány most újabb kezeléseket csináltatott.

-

Anastasia Pokreshchuk úgy gondolja, hogy neki van a legnagyobb arca a világon. Továbbra is azon van, hogy még hangsúlyosabbá tegye a pofacsontját. Az ukrán modell hangsúlyozza, hogy ez még messze nem a vég. További műtéteket tervez.

A világ legnagyobb arca

Anastasia Pokreshchuk Ukrajnából származik, és próbál feltörni az Instagramon. Egyszerűen csak “Királynőként” mutatkozik be. Anastasia valaha egy csinos nő volt, bár semmi extra… Most azonban erősen megváltozott.

Az ukrán nő komoly átalakuláson ment keresztül. A száj- és arcfeltöltés, a zsírleszívás, valamint a mell- és hasizom implantátumok mellett döntött. Azóta a nő a világ legnagyobb kamu-arcának tulajdonosa.

Az influencer 26 évesen szerette volna kissé kihangsúlyozni az arccsontjait. Az első kezeléssel nem volt elégedett. Pokrescsuk egyre többet akart. Ennek eredményeképp már nem is hasonlít korábbi önmagára.

“Szerintem még kicsik”

Anastasia számos kezelésen esett át, de még mindig nem elégedett a kinézetével. Tehát további módosításokat tervezek.

Egyesek szerint már túl nagyok, de szerintem meg kicsik. Hamarosan fel kell frissítenem őket…

A fotóit látva egyértelmű, hogy nem a levegőbe beszél. Az arca egyre nagyobb és nagyobb. Az influenszer nem törődik a kritikákkal, és büszkén mutatja be a kezeléseinek eredményeit a rajongóinak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommetnben!

Ezek is érdekelhetnek