2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekMegfojtotta a 3 éves kislányt, mert nem vette észre, hogy a kanapén...

Megfojtotta a 3 éves kislányt, mert nem vette észre, hogy a kanapén alszik

-

Néha előfordulnak olyan balesetek, melyeket az ember nem szánt szándékkal okoz, de a körülmények mégis úgy hozzák, hogy visszafordíthatatlan következménye lesz. Így járt például az a nő, aki a hátsójával fojtotta meg a párját az ágyban és sajnos hasonlóképpen járt John Graves is egy három éves lánnyal.

Paris Nicole Sharpe

A férfi állítólag annyira ittas állapotban volt, hogy nem vette észre a kanapén alvó kislányt, így ő kényelmesen helyet foglalt majd hátradőlt és elaludt. Az eset a férfi michigani otthonában történt.

Az 55 éves férfit Iowából adták ki Saginaw megyének a kis Paris elhalálozása miatt. A kislány egyébként a nagymamájánál töltötte a hétvégét, akinek élettársa maga John Graves. A férfi egyáltalán nem volt olyan állapotban, hogy felmérje mit is tesz valójában, mert annyira elnyomta az érzékeit a sok ital, hogy másodpercek alatt elaludt. Onnantól kezdve nála filmszakadás történt.

A kép csak illusztráció

2021. július 2-án pénteken Graves megjelent David Hoffman kerületi bíró előtt, nem szándékosan elkövetett bűncselekmény miatt. A kis Paris 2020. szeptember 20-án hunyt el, nagymamája és annak élettársa otthonában.

Az ügyészség is azt állítja, hogy a férfi nem vette észre, hogy a kislány ott fekszik a kanapén, ezért huppant le rá. A férfit 2021. május 25-én tartóztatták le, mivel addig Paris boncolási jegyzőkönyvét várták. Biztosak akartak lenni benne, hogy valóban úgy hunyt el, ahogy állítják.

A kép csak illusztráció

“Paris rendkívül energikus és édes kislány volt. Egy igazi tünemény.” – mondta a gyászoló nagymama.

Valószínű senkinek sem kell ecsetelni, hogy a nagymama mi oknál fogva vetett véget a kapcsolatának. John van Benschoten a férfi védőügyvédje a bíróság elé állásakor azt mondta a bírónak, hogy Graves hajléktalan.

A kép csak illusztráció

Szabadlábra helyezése esetén a “Saginaw Rescue Mission” nevű hajléktalanszállóra menne. A bíró 2021. július 9-re tűzte ki az ítélethirdetést.

Paris gyászjelentésében a következő sorok álltak:

“Olyan édes és vidám kislány volt barna hajával és szemeivel. Ez volt az egyik oka, hogy “Pear Bearnek” hívtuk őt.”

Saginaw Rescue Mission hajléktalanszálló

A kislány egyszerűen imádta a zenét és nagyon szeretett szelfiket készíteni a nagymamája telefonjával. “Az egész családnak nagyon fog hiányozni. Hihetetlen, ami történt vele.”

“Hiányozni fog a mosolyod, ahogy megfogod a mami arcát, ahogy puszit adsz rá. Tökéletes voltál, de most örök búcsút kell vennem tőled.” – írta a nagymama.

Az eset kapcsán más ellen nem emeltek vádat.

Nyugodjon békében ez a kicsi angyal!

Ezek is érdekelhetnek