2022 május 17 kedd
KezdőlapCelebMeghan Markle kisbabája úgy döntött megmutatja magát az egész világnak.

Meghan Markle kisbabája úgy döntött megmutatja magát az egész világnak.

-

Amikor kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg kisbabát várnak az egész világ kicsattant a boldogságtól. A hercegné pocakja napról napra egyre nagyobb, a rajongók pedig tűkön ülve várják az újabb herceg vagy hercegnő érkezését. Annak idején az a hír járta, hogy Meghan egy olyan házassági szerződést írt alá, amiben az szerepelt, hogy vállalja, hogy ikreknek fog életet adni a menyegző után. Nos, nem tudjuk, hogy ennek a pletykának mennyi az igazságtartalma, ahogy még arról sincs hírünk, hogy ketten vannak abban a pocakban vagy csak egyedül cseperedik egy újabb élet.

Amikor Meghan megjelenik a nyilvánosság előtt szinte egyetlen fotós sincs, aki ne őt fényképezné és vizslatná minden percben. Legutóbb a Nemzeti Színházba látogatott el, és az egyik operatőr nagyon érdekes és cuki dolgot vett fel. Nem tudjuk, hogy volt-e rá precedens, hogy ehhez hasonló jelenetet lencsevégre tudtak-e kapni, de most egy kamerásnak sikerült.

Meghan Markle és Harry herceg csemetéje úgy érezte itt az ideje, hogy megmutassa magát a világnak.

Sussex hercegnője elment egy iskolai rendezvényre, melyet a Nemzeti Színházban tartottak. Meghan az egyik előadás után a tinédzserekhez fordult, majd beszélgetni kezdett velük. Eközben tudat alatt elkezdte simogatni a pocakját, és hirtelen láthatóvá vált valami a hasán, ami az operatőr figyelmét nem kerülte el. Meghan gyermeke úgy döntött, hogy jelzi a világnak ő is itt van a rendezvényen, még akkor is ha senki sem látja.

Íme az ominózus jelenet képek formájában:

Többen persze elkezdtek kételkedni és úgy gondolták, hogy az csak Meghan köldöke volt, ugyanis elég szűk ruhát vett fel a rendezvényre. Ám, ha jól megnézzük a felvételt, akkor láthatjuk, hogy Meghan hasán egyáltalán nincsenek dudorok.

Nézzétek csak:

Íme a videó az elejétől a végéig. Meghan hasán 1 perc 40 másodpercnél jelenik meg a kitüremkedés.

Ti mit gondoltok? A baba volt vagy csak a köldöke türemkedett ki?

Ezek is érdekelhetnek