2022 május 22 vasárnap
KezdőlapÉrdekességekMegható dolog történt egy gyermek és egy idegen nő között, amit szavak...

Megható dolog történt egy gyermek és egy idegen nő között, amit szavak nélkül is meg lehet érteni

-

Isaiah a nagynénjével elment egy baseball meccsre, majd egyszer csak meglátott egy idegen asszonyt. Odament hozzá és 20 percen keresztül beszélgetett vele. Két héttel később újra meglátta egy meccsen, ekkor már bele is mászott a nő ölébe, majd vállára tette a fejét és elaludt.

A gyerek nagynénje aggódott, mert azt hitte a nőt bosszantja, hogy Isaiah odament hozzá beszélgetni, de nem így történt, mert a nő boldogan beszélgetett vele, sőt álomba is ringatta. A nagynéni elmondása szerint a nő és az unokaöccse úgy beszélgettek egymással, mintha régi barátok lennének.

Az első találkozásukkor a nőnek hamar el kellett mennie, mert találkozója volt gyermekével. A nőt később Angela asszonyként azonosították.

A második alkalommal Isaiah odament nemrég megismert barátjához, belemászott az ölébe és a vállára hajtotta fejét. Angela asszony elkezdte simogatni és paskolgatni a hátát. A hölgy nem adta annak jelét, hogy zavarná őt a kisfiú közelsége, sőt éppen ellenkezőleg, nagyon is nyugodt volt.

Amikor nagynénje észrevette, hogy mit csinál a gyermek, odament az asszonyhoz és bocsánatot kért tőle. Angela asszony azt mondta a gyermek nagynénjének, hogy nincsen semmi gond, neki is van gyermeke, igaz már 15 éves de ezek a pillanatok felbecsülhetetlenek.

Hihetetlen, hogy ezelőtt még soha nem találkoztak, és a gyerek mégis hatalmas bizalmat szavazott ennek a hölgynek.

Angela azt mondta, igaz, hogy nem ismeri olyan jól a fiút, de pontosan ugyanúgy szereti, mintha a saját gyereke lenne. A legtöbb ember nem tud örülni az apró örömöknek, de neki ezek a különleges pillanatok mindent megérnek.

A fényképeiket és történetüket feltöltötték a Facebookra, amit már több, mint 300.000-en megosztottak.

Thameka S. Miller, Isaiah édesanyja azt mondta, hogy fiának hatalmas szíve van és mindig meg tudta különböztetni a jó és a rossz embereket.

Ti megengedtétek volna, hogy az öletekbe üljön a gyermek?

Ezek is érdekelhetnek