2022 június 27 hétfő
KezdőlapEmberekMegjelent a rendőrség, mert a lány extrán hiányos öltözékben árulta a palacsintát...

Megjelent a rendőrség, mert a lány extrán hiányos öltözékben árulta a palacsintát az utcán. Több férfi nem bírt magával…

-

A palacsinta árus lánynak az egekbe szökött a bevétele. A hatóságok figyelmeztették, hogy bezáratják az üzletet, ha nem változtat a kinézetén.

A 23 éves ápolónő tanuló, Olive Aranya Apaiso Thaiföldről származik. Régóta dolgozik Chian Mai városában, szereti a munkáját. A rendőrség azért vonta kérdőre, mert extrán dekoltált felsőben szolgálja ki a vevőit.

Voltak gyengébb bevételű napjai a palacsintázónak, így arra gondolt, hogy kicsit feldobja a standot. Azokon a napokon, amikor ilyen kivágott felsőt viselt, az eladások száma szinte megduplázódott. A vásárlók elkezdtek szelfizni a lánnyal, fotókat készítettek és ezeket meg is osztották az interneten. Ez óriási reklámot jelentett, így távolabbról is érkeztek kíváncsiskodók. A videók úgy terjedtek az interneten, mint a vírus.

Természetesen ez a szomszédos standoknak nem tetszett, így rövidesen bepanaszolták a rendőrségen a lányt. A rendőrök a munkahelyén figyelmeztették, majd behívták az őrsre. Komolyan elbeszélgettek a fiatal hölggyel, elmondták neki, hogy nem felel meg az élelmiszer higiéniai szabályoknak. Valójában kesztyűt és kötényt kéne hordani, a hajának pedig hálóba kéne lennie. Illetve a város kultúrájának tiszteletébe sem fér bele ez a magatartás.

“A mellbimbómra rá van erősítve egy tapasz, így nem tudott volna elcsúszni a felső. Én csak a pénz miatt csináltam, próbálom eltartani magam.” – mondta a lány

Megmondták, ha újra ilyen ruhába lesz, közszemérem megsértésével fogják megvádolni. Mivel teljes mértékben együttműködött a hatóságokkal és megfogadta a tanácsokat, nem indult ellene eljárás.
Figyelmeztették, hogy a későbbiekben ellenőrizni fogják, betartja-e a szabályokat.

Ezek is érdekelhetnek