2022 november 26 szombat
KezdőlapEmberekMeglepő dolgot tett saját testvérével a menyasszony, mert fia sírni kezdett a...

Meglepő dolgot tett saját testvérével a menyasszony, mert fia sírni kezdett a ceremónián

-

A legtöbb nőnek az esküvője napja szent és sérthetetlen, főleg, ha egymaga szervezte meg az egészet. Cikkünk főszereplője kifejezetten szerette volna, ha a nagy napon minden TÖKÉLETES! Megkérte a meghívottakat, hogy legyenek kedvesek ne vigyék magukkal a gyermekeiket az esküvőre. Tette mindezt azért, hogy semmi se zavarja meg a ceremóniát, se a lakodalmat.

A menyasszony több mint egy éve tervezte az egészet, de terve meghiúsult, mikor húga és egyben koszorúslánya bébiszittere az utolsó pillanatban lemondta, hogy vigyáz a gyerekekre.

A húga megkérte testvérét, hogy mégis had vigye magával a gyerekeket.

“Nyomás alatt voltam és szó szerint könyörgött, hogy had jöhessenek. Ha tudnak viselkedni és a férjed rajtuk tartja a szemeit, akkor oké.”

Utólag már megbánta a döntését, mert testvére sosem volt ott, amikor szükség lett volna rá. A fotózásról lekésett, jó pár órára eltűnt, pedig az lett volna a dolga, hogy segítse a menyasszonyt.

“A szertartás kellős közepén, mikor a fogadalmainkat szerettük volna elmondani a két éves unokaöcsém elkezdett sírni és hisztizni. A férjemmel mindketten írtunk egy-egy fogadalmat és mikor én kb. a felénél jártam akkor kezdett sírni. Felsóhajtottam, eközben pedig a sógorom megfogta és elvitte onnan. Kétszer is újra kellett kezdenem a fogadalmat a fennforgás miatt. Már nagyon ideges voltam. A ceremónia amúgy is szabadtéren zajlott, szóval a sógoromnak elég messze kellett mennie ahhoz, hogy ne halljuk a gyereket.”

A dolgok akkor fordultak még rosszabbra, mikor a testvére eltűnt mint a kámfor. Ez azt jelenti, hogy a násznépnek rá kellett várni, hogy végre valahára megjelenjen és tudjanak csinálni legalább egy csoportképet.

“Csak az első tánc után került elő és akkor is nevetgélve mondta, hogy sajnálja az unokaöcsémnél eljött az alvás ideje ezért letette. Egyáltalán nem hangzott bocsánatkérőn. Olyan ideges voltam, hogy mondtam neki, nem tetszik, ahogy az esküvőmön viselkedik. Megszegtem a saját szabályomat, hogy el tudjanak jönni az esküvőre, de őt ez nem érdekli. Utána azt mondta sajnálja, de szerinte egy kicsit felfújom a dolgokat. Nem volt olyan zavaró, mint ahogy én beállítom.”

Ezen a ponton a menyasszony vagyis már újdonsült feleség elvesztette minden türelmét és azt mondta a testvérének, hogy fogja a családját és menjenek el, mert már nem akarja, hogy ott legyenek.

A menyasszony húgát és édesanyját nagyon felbosszantotta a dolog, ezért az esküvő után egy héttel sem voltak hajlandók szóba állni a menyasszonnyal.

Több kommentelő is azt mondta, hogy ők is ezt csinálták volna a menyasszony helyében. Külön ki volt kötve, hogy gyerekek ne legyenek ott, de ő mégis kiharcolta és még ő van felháborodva.

Ezek is érdekelhetnek