2022 november 28 hétfő
KezdőlapÉrdekességekMegmutatjuk, melyik négy csillagjegy szülötte mérgezi meg az életedet

Megmutatjuk, melyik négy csillagjegy szülötte mérgezi meg az életedet

-

A következő négy csillagjegy kiszívja belőled az életet, az utolsó csepp életkedvedtől is megszabadít. Ha fogalmad sincs, melyik csillagjegyeket kell elkerülnöd, akkor jól figyelj, most megmutatjuk neked.

  1. Skorpió

A Skorpió jegy szülötte céljai elérésének érdekében képes átgázolni mindenkin. Gyakran elfeledkezik a lojalitás és a hűség értékeiről, még a szeme sem rebben, ha elárul valakit. Mindezt pedig úgy teszi, hogy áldozata észre sem veszi, mi történik körülötte. Emellett képes manipulálni az embereket, valamint sosem tudhatod, mi rejtőzik mosolya mögött. Ha amúgy is érzékeny lélek vagy, akkor jobban teszed, ha egyáltalán nem kerülsz interakcióba egy Skorpióval.

2. Kos

A Kos természeténél fogva mindenben az első akar lenni. Rendkívül önfejű egyéniség. Addig soha nem is képes megnyugodni, amíg be nem bizonyítja másoknak, hogy ő a legjobb, legyen szó bármiről. Ezen célok megvalósítása érdekében nem riad vissza a sportszerűtlenségtől sem. Nem érdemes vele felvenni a harcot, mert biztos, hogy rosszul jössz ki belőle.

3. Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei örök perfekcionisták, de ettől függetlenül rengeteg rigolyájuk is van. Mivel maximalisták, mástól is ilyen teljesítményt várnak el. Abban az esetben, ha valami nem nyeri el tetszésüket, akkor úgy igazítják a dolgokat, hogy a végén pontosan az fog történni, amit őt szeretnének. Bele sem fog olyan dologba, amihez neki egyáltalán nincs kedve.

4. Nyilas

A Nyilas általában nagyon kedves, viszont, ha rossz a hangulata, akkor jobb minél messzebb lenni tőle. Rendkívül szeszélyes és domináns is tud lenni. Ha dühös, akkor nem mindig a megfelelő helyen és emberen vezeti le a feszültséget. Sokáig nem képes haragot tartani, ezért csak azt az időszakot kell túlélni, amíg kitombolja magát.

Ezek is érdekelhetnek