2022 december 9 péntek
KezdőlapDivatMegnagyobbíttatta az ajkait, pillanatokkal később kórházba kellett szállítani. Megérte?

Megnagyobbíttatta az ajkait, pillanatokkal később kórházba kellett szállítani. Megérte?

-

Elkezdett duzzadni az ajka, így kórházba kellett vinni. A Facebookon mutatta meg, hogy mi történt vele. Szörnyen eltorzult az arca.

Az esztétikai gyógyászati ​​kezelések mindig sikeresek?

Kétségtelenül egyre népszerűbbek az esztétikai orvoslás területén végzett kezelések. És nem csak a hírességek között. Egy ilyen műtét ma már egy hétvégén is megvan. Jelenleg talán a legnépszerűbb eljárás az ajakfeltöltés. Annak ellenére, hogy sok kezelés komplikáció nélkül megy és sikeres, vannak olyanok is, amelyek csúfosan végződnek. Nehéz megjósolni, mi fog történni egy ilyen műtét után. Főleg, ha egyes nők spórolni akarva úgy döntenek, hogy kétes hírű “specialistákat” alkalmaznak. A hatások szörnyűek lehetnek – például egy felismerhetetlen arc. 

A TikTok-sztár megnagyobbítatta az ajkait. Kár volt…

A fiatal lány fotókat tett közzé a közösségi médiában, amelyen jól látható, hogy az ajkába töltött töltőanyag allergiás reakciót váltott ki. Kórházba kellett vinni…

@rubyyfrais #filler #filler #fillerdissolving #allergicreaction #foryou ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

A TikTokerka folyamatosan beszámolt arról, hogy az allergiás reakció hogyan változtatta meg az arcát. A fiatal nő úgy döntött, mindent alaposan bemutat, hogy figyelmeztesse a követőit. Azt akarta, hogy tudják, mire vezethetnek az ilyen módosítások.

“Úgy nézel ki mint egy szereplő a Simpson családból”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek