2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapCelebMegrázó fotókkal közölte a szupermodell, hogy elvesztették harmadik kisbabájukat

Megrázó fotókkal közölte a szupermodell, hogy elvesztették harmadik kisbabájukat

-

Chrissy Teigen egy szupermodell, tévés műsorvezető, szakácskönyv szerző, továbbá John Legend énekes felesége. Jelenleg több mint 32 millió követője van az instagramon. Thaiföldi származású, ezért támogatja a bevándorlók jogait. Már Donald Trumppal is volt emiatt nézeteltérése. Trump egy ízben “mocskos szájú” feleségként említette Twitteren.

2016-ban született egy lányuk és 2018-ban egy fiuk, melyek mesterséges megtermékenyítés által fogantak. Nyíltan vállalták, hogy mindkét esetben ők választották ki a gyermek nemét. Emiatt sokan támadták őket a közösségi médián keresztül. Az emberek szerint ez nem szép dolog. A természetnek kell dönteni a baba nemét illetően. Erre reagálva megmagyarázták a sztárok, hogy mesterséges megtermékenyítés esetén vagy ők, vagy az orvos választja ki a baba nemét.

A férj egy videóklipben jelentette be, hogy megfogant a harmadik gyermekük, és ő már természetes úton.

Sokan ellenezték a szupermodell stílusát a “babavárós” posztokban, ugyanis rendkívül részletesen és mindenféle cenzúra nélkül mutatta be a terhesség velejáróit. Olyannyira részletesen, hogy pár nappal korábban beszámolt arról, hogy bizonyos komplikációk léptek fel a várandósság alatt. Emiatt kórházba került és vérátömlesztést is kapott. A modell és a követői teljesen optimistán álltak a dologhoz. Egyszer csak a sztár egy szerdai poszttal sokkolt mindenkit.

A kisbabának vérzése volt, mely nem állt el és több tasaknyi vér után sem tudták neki biztosítani azokat a folyadékokat, amikre szüksége lett volna az életben maradáshoz.

Körülbelül 20 hetes terhességről volt szó, így a sztárnak meg kellett szülnie a babát, ami már vélhetőleg nem élt.

Ez az első kisgyerek, akit már a pocakban a nevén szólítottak. Jack lett volna a neve. A többi kisbabának a kórházat elhagyva választottak csak nevet.

A sztárt és követőit rendkívül megrázta az esemény. Egy ilyen trauma örökre beleivódhat az ember életébe, megmételyezve azt.

Több híresség is felvállalta, hogy ők, vagy kedvesük elvetélt már. Többek között Michelle Obama, Beyoncé, Hugh Jackman, Brooke Shields, Kirstie Aleey és Alec Baldwin is.

Ezek is érdekelhetnek