2023 június 4 vasárnap
KezdőlapEmberekMEGRÁZÓ KÉPEK! Az oroszok mészárlást végeztek Bucsán. Előkerült a felelős is...

MEGRÁZÓ KÉPEK! Az oroszok mészárlást végeztek Bucsán. Előkerült a felelős is…

-

Világszerte óriási felháborodást váltott ki az, amit az oroszok Bucsán műveltek.

Zelenszkij mozdulatlanul, összetörve vette szemügyre a pusztítást, amit az oroszok műveltek Bucsán. Az ukrán elnök néma csendben sétált az üres utcákon, melyeket holttestek borítottak.

kep 2022 04 06 172810491
MEGRÁZÓ KÉPEK! Az oroszok mészárlást végeztek Bucsán. Előkerült a felelős is...

„Nagyon nehéz beszélni, amikor az ember látja, hogy mit műveltek itt…” – mondta a politikus

A Kijevtől északnyugatra fekvő Bucsa utcáit civilek holttestei borítják. Legtöbb megkötözve, közelről agyonlőve. Egyeseken még kínzások nyomait is látni.

Ukrajna és a nyugati vezetők megvádolták Oroszországot, hogy civileket mészároltak le, holttesteiket pedig tömegsírokba dobták. Az egyik tömegsírban 57 ember testét találták meg.

„Ezek háborús bűnök, és a világ népirtásként fogja elismerni őket… Nagyon nehéz beszélni, amikor látod, hogy mit tettek itt… Több ezer meggyilkolt és megkínzott emberről tudunk, levágott végtagokkal, megerőszakolt nőkkel és meggyilkolt gyerekekkel… Bucsában és a kijevi régió más városaiban halott embereket találtak hordókban, pincékben, megfojtva, megkínozva… láthatjuk, hogy mit tettek ezzel a modern várossal. Ez az orosz katonák jellemzője. Rosszabbul bánnak az emberekkel, mint az állatokkal. Ez az igazi népirtás, amit ma itt láttak… Minél tovább húzza az Orosz Föderáció a találkozó folyamatát, annál rosszabb nekik, a helyzetnek és ennek a háborúnak”  – mondta Zelenszkij.

Azóta megnevezték és fényképek készültek az atrocitások mögött álló orosz parancsnokról. A hírszerzés szerint Azatbek Omurbekov alezredes, aki a Különleges Gépiesített Lövészdandárt vezeti.

kep 2022 04 06 172537406
MEGRÁZÓ KÉPEK! Az oroszok mészárlást végeztek Bucsán. Előkerült a felelős is...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek