2022 július 3 vasárnap
KezdőlapTech & TudományMegrázó videó! Egy ismert TikTok sztár vesztette életét, miközben követőinek próbált bizonyítani…

Megrázó videó! Egy ismert TikTok sztár vesztette életét, miközben követőinek próbált bizonyítani…

-

A mindössze 23 éves Kübra Dogan szülővárosába, Isztambulba utazott látogatóba. A nyaraláson rengeteg felvételt készített, mindent meg akart mutatni követőinek. Ám a családlátogatás tragikusan végződött.

16 éves unokatesójával együtt járták a várost, meg akarta mutatni rajongóinak, hol is nőtt fel. A tragédia egy háztömb tetején történt. Úgy gondolták, gyönyörű felvételek fognak készülni a naplementéről, belátják az egész várost.

A fiatalok több fényképet is posztoltak 19.30 körül, nagyon boldognak tűnnek a fotókon. Folytatták a videók készítését, és egy pillanat elég volt a balesethez…

A 23 éves fiatal lány leült a tető szélére, majd felállt és egy műanyag panelre lépett. Ekkor következett be a borzalom. A panel valószínűleg nem bírta a terhelést, és leszakadt. Ekkor zuhant le 9 emelet magasból a lány. A videón hallani lehet ahogy recseg-ropog a tető. Az unokatestvére amikor utána nézett, nem is látta Kübrat. Szinte sokkot kapott a lány, azonnal értesítették a szülőket és a mentőket.

Az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.
A szülők fel sem tudták fogni a történteket, mindig féltették lányukat, nem először fordult elő, hogy vakmerő dolgokat csinált a népszerűség kedvéért.

A család pert indított az építkezési vállalkozó ellen. Úgy gondolják, az ő hibájukból történt a baleset. Bebizonyosodott, hogy nem volt megfelelő az anyaghasználat, valóban rossz minőségűek és gyengék  voltak a panelek.

A lány nagybátyja nyilatkozott: „ Nem engedjük el a történteket, a cégnek bűnhődnie kell. Ha megfelelő lett volna a tető minősége, nem szakad be. Valakinek meg kell fizetnie unokahúga életéért. A végsőkig képesek vagyunk küzdeni. „ – mondta a férfi ingerült állapotban.

Ezek is érdekelhetnek