2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapTörténetekMegrémült a várandós tini amikor meglátta az ultrahang képet, amit az orvosa...

Megrémült a várandós tini amikor meglátta az ultrahang képet, amit az orvosa mutatott neki

-

A 16 éves Sophie Scott és 24 éves barátja, Steven Roberts nagy örömmel várták első gyermekük megszületését, akiről kiderült, hogy kislány lesz. Az orvosok teljesen egészségesnek látták a babát, ezért a pár nagyon boldogan várta a kis jövevényt.

Aztán az egyik ultrahang vizsgálat alkalmával az ifjú szülők megdöbbenve és megijedve nézték a monitor képernyőjét. Kislányuk a korábbi felvételekhez képest, nagyon furcsa alakot kezdett felölteni.

“Extra szemeket láttunk megjelenni a baba mögött. A feje pedig olyan volt, mint egy filmbeli aliennek. Meg voltam rémülve, hogy alien megeszi a babámat. Az exbarátom odáig volt az alienekért és a démonokért, és előfordult, hogy viccelődtünk is vele, hogy biztosan átkot szórt rám” – mesélte Sophie.

“Sajnos senki nem tudta megmondani, hogy mi az, amit az ultrahangon látunk” – mondta Steven.

A 16 hetes ultrahang vizsgálat már semmilyen furcsa dolgot nem mutatott, így a fiatalok végre megkönnyebbülhettek az előző, egészen hihetetlen fotó látványa után. Kislányuk érkezését októberre várják.

Sophie még hozzátette: “Remélem, nem halloweenkor fog megszületni, hiszen az egészen ijesztő lenne a korábbi történéseket tekintve.”

Ezek is érdekelhetnek