KezdőlapCelebMegszületett a hivatalos döntés - L.L. Junior közleményben tudatta, hogy határoztak Lacika...

Megszületett a hivatalos döntés – L.L. Junior közleményben tudatta, hogy határoztak Lacika ügyében

-

L.L. Junior és Hopp Csilla augusztusban egy tragikus balesetben veszítették el kisebbik fiukat, Dávidot. A kisfiú Zuglóban sétált az édesanyjával és kiszaladt az útra, ahol egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. A mentők órákig küzdöttek Dávidka életéért, de már nem tudták megmenteni.

Azóta Lacika az énekessel él, most viszont egyezségre jutottak a gyászoló szülők. Úgy döntöttek, közös felügyeleti jogot gyakorolnak majd Lacika felett. Junior mindezt közleményben osztotta meg a nyilvánossággal és a médiával.

“Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást.

Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukájával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukájánál, másik héten nálunk lesz Lacika.

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét.

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és támogatást, amit az elmúlt hónapokban kaptam!”

A rappernek és Csillának rengeteg nyilvános vitája is volt Dávidka halála óta, most azonban úgy tűnik, Lacika érdekében képesek voltak kompromisszumot kötni egymással.

Ezeket is olvasd el

Az orvosok azt tanácsolták nekik, hogy vetessék el a deformitással rendelkező...

Sara és Chris Heller élete fenekestül felfordult, mikor az orvosok közölték velük, hogy a születendő gyermeküknek testi deformitása van. Feltették a kérdést, hogy szeretnék-e...