2022 december 2 péntek
KezdőlapCelebMegszületett a hivatalos döntés - L.L. Junior közleményben tudatta, hogy határoztak Lacika...

Megszületett a hivatalos döntés – L.L. Junior közleményben tudatta, hogy határoztak Lacika ügyében

-

L.L. Junior és Hopp Csilla augusztusban egy tragikus balesetben veszítették el kisebbik fiukat, Dávidot. A kisfiú Zuglóban sétált az édesanyjával és kiszaladt az útra, ahol egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. A mentők órákig küzdöttek Dávidka életéért, de már nem tudták megmenteni.

Azóta Lacika az énekessel él, most viszont egyezségre jutottak a gyászoló szülők. Úgy döntöttek, közös felügyeleti jogot gyakorolnak majd Lacika felett. Junior mindezt közleményben osztotta meg a nyilvánossággal és a médiával.

“Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást.

Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukájával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukájánál, másik héten nálunk lesz Lacika.

A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl és bár a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnék a feleségemmel, Kingával és a gyermekemmel nyugodt családi életet élni. Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikának mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét.

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és támogatást, amit az elmúlt hónapokban kaptam!”

A rappernek és Csillának rengeteg nyilvános vitája is volt Dávidka halála óta, most azonban úgy tűnik, Lacika érdekében képesek voltak kompromisszumot kötni egymással.

Ezek is érdekelhetnek