2022 július 5 kedd
KezdőlapCelebMegtörte a csendet Kobe Bryant özvegye - Vanessa a tragédia óta most...

Megtörte a csendet Kobe Bryant özvegye – Vanessa a tragédia óta most először szólalt meg

-

Vanessa Bryant közösségi oldalán egy hosszú posztban emlékezett meg elvesztett férjéről és lányáról.

Vasárnap délután az egész világot megdöbbentette a tragikus hír, miszerint a Los Anegeles Lakers legendás kosarasa, Kobe Bryant és 13 éves lánya, Gigi egy helikopter-balesetben életüket vesztették. A világsztár lányával és még hét személlyel Thosand Oaksba tartott egy kosáredzésre, amikor a kalifornia Calabasas közelében hegynek ütköztek és lezuhantak. A katasztrófát senki nem élte túl. Kobe Bryant 41 éves volt.

A világhírű sportoló családját hatalmas veszteség érte. Felesége, Vanessa egyedül maradt gyermekeivel, a 17 éves Nataliával, a hároméves Biankával és a hét hónapos Caprival. A 37 éves édesanya eddig még nem szólalt meg a tragédiával kapcsolatban, azonban tegnap este megtörte a csendet.

Vanessa Bryant közösségi oldalán jelentkezett be, egy közös családi fotót posztolt, amihez egy szívszorító szöveget is mellékelt.

“A lányaim és én szeretnénk megköszönni annak a több millió embernek, akik kifejezték részvétüket, támogatásukat és szeretetüket felénk ebben a rettenetes időszakban. Köszönjük az összes imádságot, mindenképp szükségünk van most ezekre.”

“Teljesen összetörtünk amiatt, hogy hirtelen elveszítettük az imádni való férjemet, Kobet, aki fantasztikus édesapa volt, és az én gyönyörű és kedves Giannámat, aki egy szerető, gondoskodó és csodálatos testvére volt Nataliának, Biankának és Caprinak. Azokat a családokat is nagyon sajnáljuk, akik elvesztették vasárnap a szeretteiket, osztozunk a gyászban.

Nincsenek rá szavak, hogy mekkora fájdalmat érzünk ebben a pillanatban. Csak az nyugtat, hogy Kobe és Gigi mindketten tudták, hogy mennyire szerettük őket. Hihetetlenül áldottnak érezzük magunkat, hogy az életünk részei voltak, bárcsak örökké itt lehetnének velünk. Ők voltak a mi gyönyörű áldásaink, akiket túl hamar elvett tőlünk az élet.”

Bryant özvegye azt is kijelentette, hogy az újra kezdés családja számára egyáltalán nem lesz egyszerű.

“Nem vagyok biztos abban, hogyan bírjuk ki mostantól, mert nélkülük elképzelhetetlen az életünk, de amikor reggel felkelünk, próbáljuk folytatni tovább, mert Kobe és Gigi fentről ragyog ránk azért, hogy megvilágítsák az utunkat. Olyan szintű végtelen szeretetet érzünk irántuk, amit még lemérni sem lehetne. Bárcsak megölelhetném, megpuszilhatnám és megáldhatnám őket, és itt maradnának velünk örökre.”

Vanessa megható sorai végén még egyszer köszönetet mondott az emberek támogatásáért, illetve arra is megkérte őket, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. Emellett pedig azt is elárulta, hogy létrehozták a MambaOnThree alapítvány, ugyanis szeretnének segíteni azoknak a családoknak, akik ebben a tragédiában szintén elvesztették szeretteiket.

Ezek is érdekelhetnek