2023 március 25 szombat
KezdőlapCelebMegtudta Lajcsi, melyik börtönbe kell mennie. Cseppet sem volt boldog... Ezeket mondta:

Megtudta Lajcsi, melyik börtönbe kell mennie. Cseppet sem volt boldog… Ezeket mondta:

-

Lajcsinak ülnie kell. Nem boldog a Dáridó-sztár…

Galambos Lajost decemberben 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon, az évek óta elhúzódó áromlopási ügyében. Most már kiderült az is, hogy melyik intézményben kell leülnie a büntetését.

40f04133b3904849addf2f352cb65b70
Megtudta Lajcsi, melyik börtönbe kell mennie. Cseppet sem volt boldog... Ezeket mondta:

A 62 éves zenész-celeb bírósági ügye 2015-ben kezdődött. Víz-, gáz- és áramlopással vádolták.

Lajcsi hivatalosan még nem kapta meg a behívóját a bő hároméves büntetés letöltésére. Egyes információk szerint a kecskeméti börtönbe kell majd bevonulnia.

maxresdefault
Megtudta Lajcsi, melyik börtönbe kell mennie. Cseppet sem volt boldog... Ezeket mondta:

Ahogy kiderült, hogy hova kell bevonulnia, Lajcsi elárulta, milyen érzések kavarognak benne:

Megyek, ahova menni kell, ahova beosztanak. Ennek ellenére az ügyvédeimmel érdeklődéssel várjuk az ítélet írásos formáját, ami véleményem és az írástudók véleménye szerint is részben szembe megy az alaptörvénnyel és az ítélkezési gyakorlattal

A kecskeméti börtön nem egy négycsillagos hotel. Az elítéltek „parkettásnak” nevezik.

74c544e4eb94435795c95ee9a112f411
Megtudta Lajcsi, melyik börtönbe kell mennie. Cseppet sem volt boldog... Ezeket mondta:

„A hazai börtönökben nincsen semmilyen kivételezés, a fogvatartottakra a jogszabályokban megállapított, azonos jogok és kötelezettségek vonatkoznak. (…) A 2013. évi CCXL. törvény megfelelő rendelkezései szerint a szabadságvesztést a bíróság által meghatározott fokozatban – fegyházban, börtönben vagy fogházban –, a büntetés-végrehajtási szervezet által kijelölt, lehetőleg az elítélt lakcíméhez legközelebb eső bv. intézetben hajtják végre. Ugyanakkor a büntetés-végrehajtási szervezet a szabadságvesztés végrehajtásának megkezdésére kijelölt bv. intézet kiválasztásánál figyelembe veszi a kiszabott szabadságvesztés időtartamát, végrehajtási fokozatát, a bv. intézetek aktuális telítettségi adatait, valamint azt, hogy az elítélt visszaeső-e. – nyilatkozta a Borsnak a BvOP Kommunikációs Főosztálya

5437695cf41b4f1eb7b8de4ec2f3720d
Megtudta Lajcsi, melyik börtönbe kell mennie. Cseppet sem volt boldog... Ezeket mondta:

Lajcsi már 125 napot töltött előzetesben. Az évek óta tartó ügy alatt már több vádlott is elhunyt, illetve bírót is cseréltek. A tárgyalások során Lajcsi végig ártatlannak vallotta magát.

„Ha be kell mennem, hát bemegyek, de nem erre készülök, nekem nem ez van a táncrendemben. A tegnapi nap sem ez volt a táncrendem, hogy ezt az ítéletet kapom. Azt gondolom, hogy én ezt a szélmalomharcomat megnyerem. Én Galambos Lajcsi, aki Soroksáron születtem 1 kiló 75 dekával, és két fillért nem adtak volna azért, hogy megélem az első születésnapomat. Én, aki azt álmodtam, hogy egyszer majd színpadom fogok énekelni, ennek akkor annyi volt az esélye, minta annak, hogy a mackó sajt elkezd brummogni. Én nem abban a körbe tartoztam akikből sztár lehetett. Én hiszek magamban. Egyedül én hiszek magamban.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek