2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapCelebMegvan Fecsó utódja? - Vasvári Vivien egy romantikus fotót osztott meg rajongóival

Megvan Fecsó utódja? – Vasvári Vivien egy romantikus fotót osztott meg rajongóival

-

A Felségek luxuskivitelben című műsor sztárja, Vasvári Vivien szeptember elején osztotta meg a hírt a nagyvilággal, miszerint Szegedi Fecsóval véget ért kapcsolata. Kisfiuk, Edward születése után, tavaly mondták ki a boldogító igent, de úgy látszik valami miatt nem működött házasságuk.

A szakítás pontos okát nem lehetett tudni. Vivien azt nyilatkozta, hogy többször is adott esélyt Fecsónak a változásra, de szerelmük végül mégis zátonyra futott.

Fecsó szerint ők egy tipikus “olaszos pár” voltak, de így ne lehet leélni egy egész életet. Túl sok volt a feszültség köztük.

Fecsó és Vivien válása még nem zárult le, de a férfiak ostromolják a szőke szépséget.

“Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami – nem tagadom – jólesik” – nyilatkozta Vivien.

Állítása szerint még nem keres társat maga mellé, csakis gyermekeire és a munkájára akar koncentrálni. Egy friss bejegyzése azonban nem erről árulkodik. A modell közösségi oldalán egy olyan fotót osztott meg, amelyen az látszik, hogy egy titokzatos illető mécsesekkel borította be az étkezőt és a lépcsőt. Valaki Vivien kedvében akart járni.

“Azt hiszem, ilyenben még sosem volt részem, de eljött ez a pillanat is” – írta a fotó alá Vivien. Ha jól megnézzük a képet, egy gyönyörű virágcsokrot is észrevehetünk rajta, amivel valószínűleg egy számunkra nem ismert idegen ajándékozta meg a modellt.

Ezek is érdekelhetnek