2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekMellcsökkentő műtéten esett át a dúskeblű fiatal nő - Szó szerint kivirult...

Mellcsökkentő műtéten esett át a dúskeblű fiatal nő – Szó szerint kivirult a beavatkozás után

-

Vannak nők, akiket az élet kisebb/ nagyobb idomokkal áldott meg. Egyesek teljesen meg vannak vele elégedve, mások viszont kevésbé. Ahogy a legtöbb dologban, úgy itt is igaz az, hogy akinek kicsi van nagyobbra vágyik, akinek meg nagyon nagy van, kisebbet szeretne. Voltaképpen az első csoportba tartozóknak nem olyan egyszerű nagyobb idomokhoz jutni, mivel ahhoz vagy drasztikusan kell meghívni vagy el kell menni plasztikai sebészhez. Mivel valószínű egyetlen nő sem adná fel vékonyságát azért, hogy nagyobb keblekhez jusson, így vélhetően marad a mellműtét.

Utóbbiak táborában is vagy a fogyás vagy szintén a plasztikai beavatkozás lehet a megoldás. Mivel az idomok leginkább zsírból állnak, így fogyás során az kezd el elsőként elfogyni. A futók erre a legjobb példa, ugyanis a futás nagyon jó zsírégető, és a legtöbb futó nő kénytelen megcsináltatni a kebleit, hogy legyen is valami a melltartóban. Cikkünk főszereplője viszont meg volt elégedve testalkatával, kivéve egyvalamivel az idomaival. Túlságosan nagynak ítélte meg, és rosszul is érezte magát tőle, így úgy döntött kés alá fekszik.

Daniela Pereznek nem csak az volt a baja, hogy nagyon nagynak látta melleit, hanem az is, hogy nagyon sok fájdalmat kellett elviselnie általuk. Rendszeresen fájt a válla, háta és a nyaka. Mivel nem tudott huzamosabb ideig fájdalommal együtt élni így nem volt más választása mint mellkisebbítő műtéten átesni.

Danielat az is nagyon bosszantotta, hogy nagyobb idomok lévén nem tud olyan sok fazonú ruhát felvenni, mint szeretné, mivel nagyon sok darab előnytelenül áll rajta. A népszerű Tiktoker nem is olyan régen megosztotta milyen volt a műtét előtt és után.

Elmondása szerint most, új megjelenésével teljesen más embernek érzi magát, mint előtte. A videóhoz a következőket írta:

Teljes személyiségváltozáson estem át – #breastreductionsurgery”

A videón az látható, ahogy egy pántos felsőben megmutatja magát elölről és oldalról, majd ugrik egyet és hopp hirtelen kisebb idomokkal, ám annál büszkébb tekintettel mosolyog a kamerába.

@perezdaniela0

I had a whole personality change ##breastreductionsurgery ##beforeandafter ##glowup ##breakupglowup ##30lbsdown ##ImAGhost

♬ original sound – audios

Az utólag készült képeken sokkal kerekebb és kisebb idomokkal pózol. Új kinézetével már sokkal több ruhadarabot tud viselni, és nem érzi magát olyannyira feszélyezve, mint régebben.

A különösen nagy idomokkal bíró hölgyek nem kívánt figyelmet is kapnak. Néhány férfi rendszeresen tesz megjegyzést nyilvánosan, melyeknek nem igen örülnek. Hölgyek egy csoportja megosztotta tapasztalatait a nem megfelelő megmozdulásról. Emellett a mellek súlyos és hosszú távú egészségügyi kockázatokat okozhatnak. Daniel bejegyzését eltekintve megoszlanak a vélemények. Többen azt állították, hogy ők is átesnének ilyen műtéten ha lenne pénzük.

“Bárcsak megtehetném én is ezt.”

“Yeassss lány jó neked, ha megkapom én is az enyémet, valószínű én is így kivirulok.”

Voltak, akik helytelenítették a beavatkozást.

“A legrosszabb az, hogy az emberek haragudni fognak rád emiatt.”

“Senki sem látja, hogy fáj a hátad, tudod?!”

Ha neked is ekkora idomaid lennének és megkeserítenék az életed megműttetnéd?

Ezek is érdekelhetnek