Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekMelyik család nem az igazi? A válaszod sokat elárul arról, milyen gyermekkorod...

Melyik család nem az igazi? A válaszod sokat elárul arról, milyen gyermekkorod volt

-

Melyik család nem az igazi? Figyeld meg az alábbi képet és válassz egyet…

Melyik család nem az igazi?

Belemerülünk a mindennapi kötelességeinkbe, ezért ritkán van időnk mélyebben elgondolkodni azon kapcsolatokon, amelyek összekötnek minket másokkal. Ám amikor eljön a megpróbáltatás pillanata, és válságba kerülünk, elkezdünk azon töprengeni, hogy valójában kik vagyunk és mennyire számíthatunk másokra.

kep 2022 07 10 091931518

Másokkal való kapcsolataink fontos szerepet játszanak személyiségünk formálódásának folyamatában. Főleg a családban, amelyben nevelkedtünk.

Ennek az egyszerű tesztnek köszönhetően, amelyet a Life Help tett közzé, látni fogod, hogyan formálta személyiségedet a korábbi kapcsolataid. Nem kell mást tenned, mint megnézni az alábbi képet, és válaszolni a kérdésre: melyik család nem az igazi?

Választottál?

1. család: az anya kézen fogja a gyermeket és védi az apától

Ha úgy gondolod, hogy az 1. család nem az igazi, akkor nem a szó hagyományos értelmében látod a családot. Lehetséges, hogy gyermekkorodban hiányzott az apai védelem. Most a barátaidat kezeled családként. Támogatod őket, véded őket, és nem akarod, hogy mások olyan környezetben nőjenek fel, mint te.

2. számú család: a felnőttek nem figyelnek a gyerekre

Ha ezt a választ jelölted, akkor a család nagyon fontos a számodra. Komoly és tartós, kölcsönös megértésen és bizalmon alapuló kapcsolatra vágysz. Feláldozod magad szeretteidért, és törődsz a boldogságukkal.

3-as család: egy férfi és egy nő átöleli egymást, és az apa fogja a gyermek kezét

Ha ezt az ábrát választottad, akkor vélhetőleg egy rosszul működő családba nőttél fel. Rengeteg félelem van benned, ami megnehezíti a kapcsolatépítést másokkal. Távolról közelíted meg a sikeres kapcsolatokat, boldog családokat, mert egyszerűen nem hiszed el, hogy ilyen kapcsolat létezhet. Emellett állandóan aggódsz a jövő miatt, és hajlamos vagy túlkombinálni mindent.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!