2023 február 6 hétfő
KezdőlapEmberekMelyik család nem az igazi? A válaszod sokat elárul arról, milyen gyermekkorod...

Melyik család nem az igazi? A válaszod sokat elárul arról, milyen gyermekkorod volt

-

Melyik család nem az igazi? Figyeld meg az alábbi képet és válassz egyet…

Melyik család nem az igazi?

Belemerülünk a mindennapi kötelességeinkbe, ezért ritkán van időnk mélyebben elgondolkodni azon kapcsolatokon, amelyek összekötnek minket másokkal. Ám amikor eljön a megpróbáltatás pillanata, és válságba kerülünk, elkezdünk azon töprengeni, hogy valójában kik vagyunk és mennyire számíthatunk másokra.

kep 2022 07 10 091931518
Melyik család nem az igazi? A válaszod sokat elárul arról, milyen gyermekkorod volt

Másokkal való kapcsolataink fontos szerepet játszanak személyiségünk formálódásának folyamatában. Főleg a családban, amelyben nevelkedtünk.

Ennek az egyszerű tesztnek köszönhetően, amelyet a Life Help tett közzé, látni fogod, hogyan formálta személyiségedet a korábbi kapcsolataid. Nem kell mást tenned, mint megnézni az alábbi képet, és válaszolni a kérdésre: melyik család nem az igazi?

Választottál?

1. család: az anya kézen fogja a gyermeket és védi az apától

Ha úgy gondolod, hogy az 1. család nem az igazi, akkor nem a szó hagyományos értelmében látod a családot. Lehetséges, hogy gyermekkorodban hiányzott az apai védelem. Most a barátaidat kezeled családként. Támogatod őket, véded őket, és nem akarod, hogy mások olyan környezetben nőjenek fel, mint te.

2. számú család: a felnőttek nem figyelnek a gyerekre

Ha ezt a választ jelölted, akkor a család nagyon fontos a számodra. Komoly és tartós, kölcsönös megértésen és bizalmon alapuló kapcsolatra vágysz. Feláldozod magad szeretteidért, és törődsz a boldogságukkal.

3-as család: egy férfi és egy nő átöleli egymást, és az apa fogja a gyermek kezét

Ha ezt az ábrát választottad, akkor vélhetőleg egy rosszul működő családba nőttél fel. Rengeteg félelem van benned, ami megnehezíti a kapcsolatépítést másokkal. Távolról közelíted meg a sikeres kapcsolatokat, boldog családokat, mert egyszerűen nem hiszed el, hogy ilyen kapcsolat létezhet. Emellett állandóan aggódsz a jövő miatt, és hajlamos vagy túlkombinálni mindent.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek