2023 február 6 hétfő
KezdőlapEmberekMelyik nővel barátkoznál? A válaszod többet elárul rólad, mint hinnéd...

Melyik nővel barátkoznál? A válaszod többet elárul rólad, mint hinnéd…

-

Elég, ha ránézünk egy idegenre, és máris tudjuk, szeretnénk-e vele barátkozni. Néha a látszat csalóka lehet, de az az igazság, hogy első ránézésre sok mindent elárulhatunk egy új emberről. Az, hogy kit választunk barátunknak, az meg rólunk árul el sokmindent.

Melyik nővel barátkoznál?

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek teljesen megváltoztatják az életünket. Néha megismerkedünk egy új emberrel és azonnal tudjuk, hogy különleges szerepet fog betölteni az életünkben. Mi okozza, hogy egyesek mágnesként vonzanak, mások pedig taszítanak.

kep 2022 11 04 072835591
Melyik nővel barátkoznál? A válaszod többet elárul rólad, mint hinnéd...

Azt mondják, hogy az embereket nem a megjelenésük alapján kell megítélni, és mindenki megérdemel egy második esélyt. Az viszont tény, hogy az, ahogyan kinézünk: a ruhánk, a frizuránk stb., sokat elárul életmódunkról és preferenciáinkról. Első pillantásra meg tudjuk ítélni, hogy egy adott személy felkelti-e rokonszenvünket vagy sem. De az, ahogy szeretjük az embereket, magunkról árulkodik. 

kep 2022 11 04 072844953
Melyik nővel barátkoznál? A válaszod többet elárul rólad, mint hinnéd...

Ez a pszichoteszt megmutatja, milyen ember vagy. Vess egy pillantást a képre, és válassz egyet a négy nő közül –  azt, akit a legkedvesebbnek és legmenőbbnek találsz. Ne feledd – az első benyomás számít, ezért ne gondolkodj és ne elemezz.

kep 2022 11 04 072328864
Melyik nővel barátkoznál? A válaszod többet elárul rólad, mint hinnéd...

 Eredmény:

Az első nő

Optimista vagy, aki képes élvezni az apró dolgokat. A szíved a kezedben van – szeretsz új barátokat szerezni, szereted az embereket és megbízol bennük. Az életben a szív vezérel, kedves és segítőkész vagy. De légy óvatos, mert mások kihasználhatják.

Második nő

Ha őt kedveled, az azt jelenti, hogy ambiciózus, szorgalmas és határozott vagy. Tudod, mit akarsz az életben, és türelmesen követed a céljaidat. Nem szereted a tétlenséget, nem félsz a kemény munkától. Lendületes és magabiztos vagy, ami megfélemlítheti a körülötted lévőket.

Harmadik nő

Művészlélek és introvertált vagy, gazdag belső élettel. Szeretsz álmodozni, fantáziálni. Így menekülsz a problémák elől. Nem szereted a konfrontációt, és feladod, ha a harc azzal jár, hogy kilépj a komfortzónádból. Szereted egyedül tölteni az időt, de értékelni tudod az igaz barátságot is.

Negyedik nő

Pragmatikus vagy, és két lábbal jársz a földön. Józan ésszel hozol döntéseket. Azt hiszed, hogy jobbá teheted a világot. Szeretsz tanulni és utazni. Tökéletesen megbirkózol az új helyzettel. Tökéletesen szervezett vagy, de légy óvatos – egyesek szerint hiányzik belőled a nyitottság és a spontaneitás.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek