2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCeleb"Mérgező háztartásban rekedtem. Gyűlöltem magam" - Állítja Charlie Sheen 17 éves lánya

“Mérgező háztartásban rekedtem. Gyűlöltem magam” – Állítja Charlie Sheen 17 éves lánya

-

Charlie Sheen és Denise Richards az “Eltanácsolt tanácsadó” című film forgatása során találkozott először egymással, ám csak a “Spin City – Kerge város” alatt vált szorosabbá a kapcsolatuk. 6 évvel később, vagyis 2002-ben már olyan komoly lett köztük a kapcsolat, hogy össze is kötötték életüket. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű lány lett Sam (17) és Lola (16).

Házasságuk sajnálatos módon csupán négy évig tartott, majd 2006-ban elváltak. A színésznek komoly problémái akadtak a szeszes itallal és a különböző szerekkel. Válásukkor a lányok még nagyon kicsik voltak, ezért nem viselte meg őket annyira a dolog, ám az idő előrehaladtával egyre lázadóbbak lettek.

Sam nem is olyan régen saját TikTok oldalán mesélt arról, hogy mennyire mérgező háztartásban élt. A videójában a következő sorok álltak:

“1 évvel ezelőtt ezen a napon: egy mérgező háztartásban rekedtem, gyűlöltem magam, volt, hogy napokig nem ettem és nem aludtam. Depressziós voltam és gyűlöltem iskolába járni.”

Egy másik videójában viszont egész feldobott és boldog volt mennek a következő volt az oka: “Most: végre kiköltöztem a pokol házából, igazi lelki felüdülés volt, 2 macskám van és boldog egyedülálló vagyok tele önszeretettel. A gimit is abbahagytam.”

A tinédzser azonban azt nem árult el, hogy mely szülőjének házában élt Denisében vagy Charliéban. Júliusban azt állította, egy másik TikTok videóban, hogy a Beverly Hills -i Real Housewives Of Beun reality műsorból kirúgták.

Charlie úgy fogalmazott Jeff Ballardnak lányával kapcsolatban, hogy Sam egy elképesztő lány, akit feltétel nélkül szeret. Hozzátette, hogy nem csak őt, hanem az összes gyermekét tiszta szívéből szereti.

Egy Denissel készül interjúban kiderült, hogy mint minden anya, úgy ő is állított fel néhány szabályt, melyet a gyermekeinek be kellett tartania. Egy bennfentes azonban hozzátette, hogy ezeket a szabályokat Charlie nem támogatta, mert neki más nevelési módszerei voltak.

Sam amúgy sem volt az a gyermek, aki szerette a szabályokat betartani, így édesapjához költözött. Denise persze szerette volna, ha lánya boldog ezért nem állította meg, ennek ellenére szomorú a kialakult helyzet miatt.

Ahogy feljebb is említettük a Két pasi meg egy kicsi sztárja sokáig küzdött démonjaival, mire úgy döntött, hogy elmegy egy elvonóra. Denise sokszor boldogtalan volt Charlie mellett, ám soha semmilyen körülmények között nem beszélt csúnyán vagy negatívan róla gyermekei előtt.

“Annak ellenére, hogy ő Charlie Sheen, számukra még mindig az apjuk. Soha nem mondok róla rosszat, és szeretném, ha a gyerekek életének része lenne. Sok olyan nővel találkoztam, akivel Charlie szórakozott és kiderült, hogy többjüknek is apa-lánya problémáik voltak. Nem akarom, hogy a mi lányaink is ezt érezzék.”

A színésznő most nagyon úgy néz ki, hogy boldog ugyanis 2018-ban hozzáment Aaron Phypers színészhez.

Szerintetek melyik szülővel élhetett együtt a fiatal lány?

Ezek is érdekelhetnek