2022 június 27 hétfő
KezdőlapCelebMészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte...

Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának – Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

-

Az egész internet attól zengett, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkot, sőt már ki is mondták egymásnak a boldogító igent. A hírt gyakorlatilag minden hírportál megírta az esküvőjükről készült képeket pedig maga Várkonyi Andrea osztotta meg saját közösségi oldalán. Rengetegen feltették a kérdést, hogy ez a gyönyörű és okos nő vajon mit lát Orbán Viktor barátjában?

A legtöbben a pénzt, a hatalmat említették, ám az igazságot, csak ő és Lőrinc tudják igazán. Mészáros Lőrinc 1986-tól 2020-ig állt házasságban Mészárosné Kelemen Beatrixszal, ám kapcsolatuk több mint 30 év után véget ért. Három gyermekük született Ágnes, Beatrix és Lőrinc.

Azt nem lehet tudni, hogy gyermekeik miként vélekedtek szüleik szétválásáról, de ahogy apjuk megtalálta a boldogságot, úgy édesanyjukra is újra rátalált a szerelem. Néhány héttel azután szivárgott ki az információ, hogy volt férje megnősült. Beatrix új szerelme nem mást, mint az indiai származású műsorvezető és médiaszemélyiség Joshi Bharat. Mind a ketten rémes váláson vannak túl, így mindenképpen pozitív, hogy támogatják egymást.

Egyes források szerint olyannyira komoly a kapcsolatuk, hogy más össze is bútoroztak és egy budai ingatlanban élnek együtt. Az egyik médium megkereste Joshi Bharatot, aki megerősítette a hírt, miszerint egy párt alkotnak.

“A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.”

Az is kiderült, hogy Life TV-nél ismerkedtek jobban össze egymással, és állítások szerint napról-napra szorosabb lett köztük a viszony. Szemtanúk szerint nagyon boldogok együtt, aminek mindenki örül.

Na mit szóltok? Minden jó ha a vége jó, nem?!

Ezek is érdekelhetnek