2022 december 9 péntek
KezdőlapEmberekMi a Te sötét oldalad? Ez az kép segít megfejteni...

Mi a Te sötét oldalad? Ez az kép segít megfejteni…

-

A képtesztek nagyon népszerűek. Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen apróság is sokat segít abban, hogy jobban megismerjük a személyiségünket.

Mi az optikai csalódás

Az optikai csalódás megváltoztathatja azt a megítélésünket, amit valójában látunk a képen. A színek, fények, árnyékok és minták meghatározott kombinációjának hatása az, ami becsaphatja agyunkat. Ennek eredményeként olyasmit látunk, ami valójában nincs is ott.

Az illúziótesztek nagyon szórakoztatóak. Ráadásul minél több rejtvényt oldunk meg, annál jobban kezeljük az élet vagy a munkahelyi problémákat, mert agyunk “edzett” és jobban működik.

Fedezd fel a sötét oldalad…

Ebben segít az alábbi személyiségteszt. Ne feledd, az első benyomás a legfontosabb. Tehát ne nézd túl sokáig a képet. Az számít, amit először meglátsz.

A kép melyik részére fókuszáltad a szemed? Mit láttál, amikor először nézted meg a képet? Egy nő, egy folyó, egy híd vagy esetleg egy csónak? Mit jelez a sorrendjük?

Ha a nőt

Túlságosan hiú vagy. Gyakran nézel a tükörbe, hogy megbizonyosodj arról, hogy jól nézel ki. A megjelenésed fontos számodra, és szereted irányítani azt. Ennek ellenére nem ítélsz meg másokat a kinézetük alapján.

Ha a hidat

A sötét oldalad az empátia hiánya. Azt azonban nem lehet mondani, hogy teljesen érzelmektől mentes vagy. Valójában többet aggódsz magad miatt, mint mások miatt.

Ha a folyót

A folyó viszont azt mutatja, hogy túl fontos számodra a társadalmi helyzeted. Köztudott, hogy minél magasabb a státusz vagy a jövedelem és az iskolai végzettség, annál magasabb a társadalmi pozíció.

Ha a csónakot

Tisztában vagy az erősségeiddel, magas az önbecsülésed. A csónak a függetlenségedet tükrözi, ritkán kérsz másoktól segítséget. Független vagy, és nagyra értékeled az önállóságot.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek