2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekMigrénre panaszkodott a 15 éves lány majd órákkal később holtan esett össze

Migrénre panaszkodott a 15 éves lány majd órákkal később holtan esett össze

-

Egy család teljesen összetört, miután 15 éves egészséges lányuk összeesett és néhány órára rá meghalt. A fiatal tinédzser fájdalmas migrén miatt panaszkodott, ami miatt borzalmasan érezte magát.

Harriet Dixon a pénteki nap folyamán hunyt el otthonában, családja körében. A lány arra ébredt reggel, hogy elviselhetetlen migrén kínozza, ám arra nem is számított, hogy ez lesz élete utolsó napja.

Harriet szülei, Eddie és Lisa Dixon küzdöttek, hogy újra tudják éleszteni lányukat mielőtt a mentősök megérkeznek és átveszik az irányítást, de mind hiába. Az iskoláslányt az észak-manchesteri általános kórházba szállították ám az ottani orvosok sem tudtak már rajta segíteni.

A kép csak illusztráció

Szülei arról meséltek, hogy az orvosok letesztelték a koronavírusra és az eredmény pozitív lett. Mivel nem tisztázott mi volt az oka a 15 éves lány halálának ezért át kellett szállítani a patológiára. Nagy valószínűséggel a boncolás során kiderül, hogy mi vetett véget az életének.

“Sokkos állapotban vagyunk és teljesen megsemmisültünk. Nem hisszük el, hogy a mi kedves, okos, fiatal kislányunk már nincs többé.” – mondta könnyek közt az édesapja.

“Harriet pénteken 6:30-kor arra kelt, hogy elviselhetetlenül fáj a feje.” – folytatta édesapja. Majd az idő múlásával egyik pillanatról a másikra összeesett.

Fogalmuk sincs, hogy mi történhetett, de nagyon szeretnék kideríteni. Mindennek van oka, így ennek a szörnyű tragédiának is.

A kép csak illusztráció

“Ha valaki balesetet szenved egy autóval, tudjuk, hogy mi okozta, de most csak a sötétben tapogatózunk”

“Amikor fejfájással ébredt, azt gondoltuk, hogy egy egyszerű migrén. Korábban is volt neki, és nem történt semmi. A feleségem mondta neki, hogy feküdjön le, s mikor ebédidő körül ránéztünk még aludt. 14 óra körül felébredt és azt mondta komoly fájdalmai vannak és, hogy ez most más mint a korábbi migrének. Egyből a koronavírusra gondoltam, ezért gyorsan elvégeztettünk egy tesztet, de mindannyiunké negatív lett. Hattie is.”

Miután nagyon elkezdett aggódni lánya állapota miatt értesítette a 911-et és produkált tünetei alapján azonnal mentőt küldtek. A szülők erőfeszítése ellenére a 15 éves lány meghalt.

A kép csak illusztráció

Idősebb testvéreit a 21 éves Annát és a 19 éves Maxet megrázta, ami húgukkal történt.

“Szavakkal nem lehet kifejezi mit érzünk most. Lisa a feleségem nagyon zaklatott. Öt fős család voltunk, most 4 főre csökkent a létszám. Most van egy üres hely az asztalnál, ami örökre az is fog maradni.”

A katolikus iskola diákja tele volt vidámsággal, derűvel, népszerű volt a társai körében, szerették őt kedvessége miatt.

“Jó sportoló volt tele ambíciókkal. Szeretett volna általános iskolai tanár lenni. Hattie imádta a gyerekeket – akkor volt a legboldogabb mikor a
gyerekekkel játszott. Ha barátai családjába új abba érkezett ő az elsők között volt, aki meglátogatta.
Nem tudjuk elhinni, hogy már nincs köztünk.”

Temetése a Bury-i Guardian Angels RC templomban lesz megtartva, de a koronavírus miatt csak korlátozott létszámot engedhetnek be.

Isten nyugosztalja a fiatal lányt! Legyen neki könnyű a föld!

Ezek is érdekelhetnek