2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberek"Mikor világra hoztam a második gyerekünket akkor bútorozott össze az anyámmal"

“Mikor világra hoztam a második gyerekünket akkor bútorozott össze az anyámmal”

-

Mindenkit csaltak már meg legalább egyszer élete során. Ez egy olyan élmény, amitől szívünk szerint megfosztanánk magunkat, de hát az élet nem kívánságműsor, és más emberek gondolkodását nem tudjuk befolyásolni. Viszont a megcsalásnak is vannak bizonyos szintjei. Egyesek idegenekkel, mások barátokkal, és akadnak, akik a saját családtagjainkkal is képesek megcsalni.

A legrosszabb az, mikor a tulajdon párod, az anyáddal vagy az apáddal csal meg. Mostani cikkünkben egy 24 éves fiatal nőről fogunk mesélni, akit a párja elhagyott az anyja miatt. Ám a történetnek itt még közel sincs vége.

Jesse épp a szülőszobán volt, hogy világra hozza második gyermekét, mikor a 29 éves barátja és a 44 éves anyja fogta magát és összebútorozott. A lány sejtette, hogy anyja és párja között valamilyen romantikus viszony van, ugyanis több jel is erre utalt.

Mikor kiderült, hogy újra terhes odaköltöztek a szüleihez, hogy segítsék őt. Anyja kezdetben azt mondta neki, hogy mindenben segíteni fog neki, még a nevelésében is. Ő pedig elhitte, hogy anyja segítségével könnyebb lesz két gyermeket nevelni. Ezt az ígéretét azonban nem váltotta be.

Hetekkel a beköltözésük után, anyja elkezdett kacérkodni a barátjával, aki egyáltalán nem állt ellen. Egyszer mikor apjával ültek a kanapén, anyja és Ryan kint beszélgettek és italoztak a konyhában. Mikor kiment észrevette, hogy Ryan olyan helyen érintette meg az anyaját, ahol nem lett volna szabad. Persze ők csak legyintettek a dologra.

Miután kitört a koronavírus járvány, sajnos nagyon sokáig be voltak zárva, és neki el kellett viselnie azt, ahogy a gyerekei apja és az anyja egymással flörtölnek. Elmondása szerint nagyon kellemetlen és kényelmetlen volt számára ez az időszak.

Mikor eljött a szülés pillanata, beszállították a kórházba és anyja ott volt mellette. Rövid időn belül azonban eltűnt. Miután világra hozta fiát, Ryan bement hozzá és egyszerűen szakított vele. Azt mondta nagyon rosszul esett neki, hogy azt gondolta anyjával viszonya van.

Jesse nem is sejtette, hogy míg ő a kórházban lábadozott, anyja és “expasija” összebútorozott. Mikor hazaért akkor látta, hogy az összes holmijuk eltűnt. Másnap szembesítette őket, s végül beismerték, hogy igen együtt vannak. Ekkor derült ki számára az is, hogy anyja a legnagyobb titokban vált el az apjától.

A két gyerekes anyuka nagyot csalódott mindkettőben, és visszataszítónak tartotta az egészet. “Rosszul vagyok. Undorító és aljas dolog, amit tettek.” Arról is nyilatkozott, hogy sem az anyja, sem a párja nem kértek bocsánatot tőle azért, amit műveltek vele.

Hab a tortán, hogy napokon belül már Facebookra is kitették, hogy egy párt alkotnak. Ezzel perszer kellemetlen helyzetbe hozták Jesset. A barátaik is teljesen ledöbbentek, s nem értették, hogy folyamodhattak ilyen aljassághoz. Ezzel eltaszították őket.

Jesse még nem tudja, hogyan fogja megmagyarázni gyerekeinek, ha nagyobbak lesznek, hogy a nagyanyjuk és az apjuk egy párt alkot. Jelenleg egyedül fizet mindent és egyedül gondoskodik a két gyerekről.

Te mit gondolsz a viselkedésükről? Írd meg véleményed kommentben.

Ezek is érdekelhetnek