2022 július 1 péntek
KezdőlapCelebMila Kunis és Ashton Kutcher bevallották, hogy lusta szülők - "Csak akkor...

Mila Kunis és Ashton Kutcher bevallották, hogy lusta szülők – “Csak akkor fürdetjük meg a gyerekeinket, ha látjuk, hogy piszkosak.”

-

Az utóbbi időben egyre többet írtunk az úgynevezett “lusta anyákról”, akik nem feltétlenül úgy csinálják az anyaságot, ahogy az átlag. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem hajlandók cselédként tengetni a mindennapjukat munka után, hanem bevonják a család többi tagját is a házimunkába. De akadnak szülők, akiknél például a pakolásban vagy a gyerekfürdetésben nyilvánul meg a lustaság.

Úgy tűnik, hogy akkor Hollywood egyik legkedveltebb párja sem kivétel. Mila Kunis és Ashton Kutcher bevallották, hogy ők csak akkor szokták megfürdetni a gyerekeiket, ha valamilyen piszkot, szennyeződést látnak rajtuk.

Dax Shepard és Monica Padman népszerű podcastjében a Fotel Expertben Mila és Ashton volt a sztárvendég. Az interjú során kiderült, hogy a pár nem igen követi a társadalmi normákat.

A téma akkor ütötte fel a fejét, mikor Dax azt mondta Monicanak, hogy szerinte nem jó ötlet mindennap megszabadítani a bőrt a természetes olajoktól. Szerinte bizonyos időközönként elegendő a sima víz is, hogy lemossa magáról az izzadságot, piszkot, szennyeződést. Ashton és Mila egyetértettek Daxel.

Monica természetesen ezzel nem értett egyet és kérdezte, hogy mégis, hogy tanították meg őt fürdeni. Még mielőtt Dax válaszolhatott volna Mila közbevágott, hogy mikor még szüleivel lakott és senki sem ismerte, nem mindig volt náluk meleg víz így nem zuhanyozott mindennap.

“Amikor a gyerekeim megszülettek, őket sem fürdettem mindennap. Valószínű nem én volt az egyetlen szülő, aki nem mindennap fürdette az újszülöttjeit.” – folytatta.

Ashton hozzátette: “Ha látjuk rajtuk a piszkosak, akkor megfürdetjük őket. Ellenkező esetben nincs értelme.”

Az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint a 6-11 éves gyerekeknek valóban nincs szükségük napi szintű fürdésre, de hetente egyszer vagy kétszer bizony meg kell őket fürdetni.

Habár Ashton és Mila nem tartoznak már bele a 6–11 éves korosztályba, elárulták, hogy ők sem vesznek mindennap fürdőt.

Ashton, aki majdnem a Virgin Galactic járatán volt, bevallotta a podcastben: “Naponta mosom a hónaljam és a lábam, de mást nem. Hajlamos vagyok edzés után egy kis vízzel megmosni az arcomat, hogy a sót lemossam róla.”

Nos nem mindenki támogatta őket ebbe a szokásban:

“Ashton Kutcher és Mila Kunis arról beszélnek, hogy nem fürdetik napi szinten a gyerekeiket. Ez a legrosszabb dolog, amit egész hónapban hallottam!”

“Hm. Nálunk a gyerekeim mindennap fürdenek. Szerintem az, amit ők csinálnak egyenlő a gyermek elhanyagolásával. A legtöbb híresség szó szerint őrült!”

Ti mit gondoltok, normális, amit a sztárpár csinál?

Ezek is érdekelhetnek