2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberekMinden csillagjegynek van egy átka - Most megtudhatod, mi nehezíti meg az...

Minden csillagjegynek van egy átka – Most megtudhatod, mi nehezíti meg az életed

-

Nem is gondolnánk, de mind a tizenkét csillagjegy szülötte cipel valamilyen terhet a vállán. Egy olyan dolgot, ami nap mint nap megnehezíti az életét, valamint amivel mindennap kénytelen szembenézni. Cikkünkből megtudhatod, neked melyik átok keseríti meg az életed.

KOS

A Kos jegy szülötte nagyon határozott és eltökélt ember. Ha valamit eltervez, akkor igyekszik minél előbb valóra váltani azt, bár ez alatt rengeteg szenvedésen kell keresztül mennie. Átka pedig az, hogy egész életében képmutató és rosszindulatú emberekkel van körülvéve.

BIKA

A Bikának nagyon lobbanékony és nehezen megérthető természete van. Ennek ellenére minden embernek jó, ha van mellette egy Bika. Ő pontosan tudja, hogy mikor és kire van szüksége. Átka pedig az, hogy olyan emberekkel is csak jót tesz, akik nem érdemlik meg.

IKREK

Az Ikrek jegy szülötte nagyon racionális és kommunikatív ember, akinek nem okoz gondot barátokat szerezni és kapcsolatba kerülni másokkal. Ezekkel a kapcsolatokkal viszont, egyetlen baj van, mégpedig az, hogy nem hosszú életűek. Átka, hogy bár mindig a lelki társát keresi, ennek következtében állandóan egyedül érzi magát.

RÁK

A Rák bár nem tűnik érzékenyeknek, mégis az. Átka, hogy túl érzékeny és rendkívül naiv, ennek eredményeképpen pedig könnyen sérül és sok csalódás éri az életben.

OROSZLÁN

Az Oroszlán erős személyiséget takar, aki mindig, mindenhol kivívja mások tiszteletét és elismerését. Átka azonban, hogy a szerelemben nincs ekkora szerencséje. Ugyan hamar szerelmes lesz, de érzései általában viszonzatlanul maradnak vagy kapcsolatai túl hamar véget érnek.

SZŰZ

A Szűz jegy szülötte intelligens és a legjobb barát, ugyanis mindig lehet rá számítani. Átka, hogy az emberek nehezen kedvelik meg őt, de ez számára nem jelent problémát, sőt, nem is zavarja.

MÉRLEG

A Mérleg könnyen barátkozik, békés természetű ember. Ugyan diplomatikus, őszinte, de véleményét képtelen magában tartani. Még abban az esetben is, ha finoman közli mondanivalóját, gyakran megbánt másokat, ezzel pedig el is távolítja őket maga mellől.

SKORPIÓ

A Skorpió nagyon agresszív és bosszúszomjas ember, akitől könnyedén elfordulnak az emberek. Túlságosan is büszke, akkor pedig, ha a düh elönti őt, akkor egyetlen fegyvere nem más, mint a bosszú.

NYILAS

A Nyilas lételeme a spontaneitás, imádja a kalandokat, érdekes és izgalmas személyiség. Ennek következtében azonban, egész életében szembe kell néznie a bizonytalansággal és az ismeretlennel. Az ő élete olyan kérdések sorozata, “mint a Mi lesz, ha…?” vagy “Mi lett volna, ha…?”.

BAK

A Bak nagyon előrelátó és megfontolt személyiség, ugyanakkor gondolkodás nélkül nyújt segítségének mindenkinek. Legyen szó szeretetről vagy anyagi dolgokról, ő mindenben támogatja, akit szeret. Átka, hogy sosem elegendő neki az a pénz, amit keres.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő szívesen barátkozik és ismerkedik meg másokkal. Szabad szellemű, komfort zónájából azonban, nagyon nehéz kibillenteni, ugyanis, ha nem érzi magát biztonságos környezetben, akkor visszavonul és adott esetben le is fagy.

HALAK

A Halak jegy szülötte álomvilágban él, mindig a föld felett egy méterrel jár. Rengeteg vágya és álma van, amit nem akar vagy éppen nem képes megvalósítani. Átka, hogy nehéz mellette megmaradni, pont emiatt az álmodozó magatartása miatt.

Ezek is érdekelhetnek