2022 május 19 csütörtök
KezdőlapEmberekMire figyelj a randioldalakon? Íme a 4 leggyakoribb átverés

Mire figyelj a randioldalakon? Íme a 4 leggyakoribb átverés

-

A netes társkeresés egy igazi hazárdjáték. Sokan nem feltétlenül arra, és úgy használják, ahogy kellene.

Mi most mutatunk nektek pár dolgot, amire figyelj, hogy ne tudjanak átverni.

Manapság az interneten való ismerkedés teljesen alapnak számít. Sőt! Mostanra már ez a legnépszerűbb forma. A kétségbeesett szinglik képesek egész nap a telefonjukat, számítógépüket nyomkodva kutatni az igaz szerelem után. Csak ezt az állapotot sokan kihasználják, amiből csak újabb és újabb csalódások születnek. Az ember ösztönösen próbálja a jobbik felét mutatni a másik nem felé, ami általában túlzásba vagy hazugságba fullad.

Megmutatjuk nektek mi a négy leggyakoribb átverés a netes társkeresőkön.

1. Életkor

Ha a saját életkorunkról van szó, akkor hajlamosak vagyunk picit szépíteni a számokon. Pláne akkor, amikor a kiszemeltünkhöz próbáljuk igazítani. Vannak, akik fiatalabbnak próbálnak tűnni és vannak, akik idősebbnek, bölcsebbnek. Ez azér butaság, mert ez kivédhetetlenül kiderül egyszer. Akkor meg minek kamuzni?

2. Kapcsolati állapot

Az ember nem szeret csalódni. Ez pedig egy nagyon gyakori ok a csalódásra. Kinézünk valakit, aki megtetszik és kiderül, hogy már régóta van valakije. Ez azért kockázatos mert nem csak a szingli fél bizalmát veszti el, hanem a saját házasságát is kockáztatja. Sokan vannak, akik csak egy kis kalandot keresnek. Ezekkel érdemes vigyázni. Nincs szükségünk bonyodalmakra. Nem elég, hogy szinglik vagyunk még lelkiismeretfurdalásunk is legyen mert valaki velünk hancúrozik a felesége mellett? Inkább ne…

3. Munkahely

Ez is egy olyan pont, amivel szeret az ember túlozni. Próbálják a biztos anyagi lét látszatát kelteni. Ezen egyébként nem szabadna múlnia a dolognak. Ha látszik, hogy az illető törekszik a jobbra, az biztosan egy plusz pont. Egyébként nyilván mindenki egy cég vezetőjeként szeretné magát bemutatni…nem pedig egy londínerként. Van esély, hogy ez nem derül ki?! Nem sok….

4. A profil

Fontos, hogy figyeljük az illető profilját. Ami túl szép, hogy igaz legyen…az sosem az. Érdemes picit gyanakodni ilyenkor. Persze, mindenki próbálja a jobbik oldalát megmutatni ezeken az oldalakon….de senki sem tökéletes!

Csak akkor lehetünk igazán sikeresek és boldogak, ha őszinték vagyunk az új ismerőssel. Ha így is kellünk neki, akkor biztosan jó alapja van a dolognak. A felesleges csalódásokat ki kell zárni. Fontos az is, hogy ha valamivel kapcsolatban kételyeink vannak, akkor igen is merjünk rákérdezni. Nem gyerekek vagyunk…. Hamar kiderül a sumákság!

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

 

Ezek is érdekelhetnek