2022 július 6 szerda
KezdőlapEmberekEzt árulja el a személyiségedről a szemed színe!

Ezt árulja el a személyiségedről a szemed színe!

-

Ha tudni szeretnénk, hogy kivel van dolgunk, akkor jó mélyen a szemébe kell néznünk. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy megítéljük egy személy jellemét és beállítottságát. Mit lehet kiolvasni belőlük? Mit árul el rólad a szemed színe?

A szem a lélek tükre

Könnyen tudjuk kontrollálni a testbeszédünket. Hamis mosolyt csalunk az arcunkra stb. A szemünk azonban nem hazudik. Az igazi mosoly visszatükröződik a tekintetünkben a szemünkön keresztül.

A haragot is könnyű felismerni. Láthatunk féltékenységet, örömöt, undort, szerelmet, izgalmat, gyűlöletet, fájdalmat. Az összes létező emberi érzelmet a tekintetünkön keresztül fejezzük ki. Érdekes módon az évek során végzett tudományos kutatások megerősítették ezt a tényt. Az egyik a CyberPulse, a Los Angeles-i Impulse Research Corporation részlegének 2018-as felmérése volt. 1016, 16 és 35 év közötti nő válaszolt a különböző szemszínekről és a személyiségre gyakorolt ​​hatásáról szóló kérdésekre.

Mi köze a szemszínnek a személyiséghez?

Barna

Meleg szín. A barna szemű emberek kedvesek, nyitottak, szeretnivalók. Megbízhatónak tűnnek. Magabiztosak és függetlenek. Erős bennük a társadalmi kötelék. Szeretnek ismerkedni, barátkozni. Stabil emberek, akik alapvetően hűségesek. Fontos számukra, hogy a társasági életük felhőtlen legyen.

Mogyoró

A barna és zöld árnyalatú íriszek kombinációka. Bátrak és fegyelmezettek. Ha inkább zöld, mint barna, akkor hajlamosabb a hülyéskedésre. Inkább barna, akkor barátságos és udvarias. Gyakran indulatosak. Mélyen érzik a belső erőt és sokszor rettentően önzők lehetnek a saját céljaik elérésében.

Kék

Higgadt, nyugodt, koncentrált emberek. Intellektuálisak, szentimentálisak, bátrak és karizmatikusak. Időnként önzők, önközpontúak lehetnek. Általában vidámak és jókedvűek. Erős és kitartó emberek, így könnyen alkalmazkodnak bármilyen kedvezőtlen körülményhez. A jég hátán is megélnek…

Borostyán

Tökéletes beszélgetőpartnerek. Intelligensek és néha teljesen szokatlan módon gondolkodnak. Képesek teljesen más irányból megközelíteni egy témát. Társasági emberek. Barátságosak és megközelíthetők.

Zöld

Gyakran titokzatosak. Magabiztosak, de ugyanakkor arrogánsak is lehetnek. Szexuális vonzerejét a veszély aurája és a titokzatossága táplál. Gyakran nagyon intelligensek, türelmesek és jól tudják leplezni az érzelmeiket. Szenvedélyes, érzéki emberek, akik szabadságra, elfogadásra és örömre vágynak.

Szürke

A szürke szem a kék szem egyik árnyalata. Hűvös, nyugodt emberek, de néha bizonytalanok. Számítók és megtévesztők lehetnek, akik még a saját érzelmeiket sem értik meg…

Fekete

A barna pigment mély koncentrációja ellenére a fekete szemű emberekben kevés a közös a barna szeműekkel. Gyakran nagyon titokzatos személyiségük van. Dinamikus és instabil természetűek. Fontos számukra a szenvedély. A fekete szeműek általában impulzívak, ragadozók és bátrak.

Ezek is érdekelhetnek