2022 május 20 péntek
KezdőlapÉrdekességekMit árul el rólad körmöd formája? Keresd meg a tiéd, meg fogsz...

Mit árul el rólad körmöd formája? Keresd meg a tiéd, meg fogsz lepődni, mi minden kiderül rólad

-

Te milyen alakú körmöt viselsz? Több tanulmány is készült már, ami alapján megtudhatjuk, milyen a személyiségünk. Számba vették már az ujjak hosszát, a koponya alakját, a szemeket, most viszont azt áruljuk el neked, mit mondanak rólad a körmeid.

Kilenc típus közül kell kiválasztanod a hozzád illőt. Ezután nincs is más dolgot, mint elolvasni, mit árul el rólad körmöd formája.

  1. Hosszúkás körömforma

Romantikus lélek vagy, hatalmas képzelőerővel. Emellett nagyon intelligens is vagy. Mindig a tökéletességre törekszel, észreveszel minden apróságot, ami másnak még csak fel sem tűnik. Mivel bárkivel megtalálod a közös hangot, sokan kedvelnek téged.

2. Széles körmök, kerek szélekkel

Pozitív gondolkodásod hatással van másokra is, még a legkedvetlenebb embert is felvidítod. Lobbanékony természetedet nem mindig kifizetődő, de ennek ellenére könnyen megoldod a vitás helyzeteket. Sokszor viszont nem mondod meg az igazat másoknak, hogy ne bántsd meg őket.

3. és a 4. Kerek vagy ovális körmök

Kiegyensúlyozott és pozitív ember vagy. Mindig a magad útját járod, sosem követted más példáját. Senki nem uralkodhat feletted, mivel mindig pontosan tudod, mit érzel és mit kell tenned.

5. Négyzet alakú körmök

Bátorságod a legerősebb tulajdonságod. Vezető egyéniségnek születtél, de túlzott komolyságoddal elidegenítheted magad mellől az embereket. Kevesebb kockázatot kellene vállalnod és nem ártana lazítani egy kicsit gondolkodásmódodon sem.

6. és a 7. Háromszög alakú körmök

Minden erőfeszítés nélkül rukkolsz elő jobbnál jobb ötletekkel, amelyekkel mindenkit lenyűgözöl. Soha nem kapkodsz, időben elkezdesz mindent, nehogy az utolsó pillanatban kelljen befejezned. Környezetedet teljesen elvarázsolod kisugárzásoddal, valósággal vonzza őket megnyerő személyiséged.

8. Mandulavágású körmök

Becsületes vagy jóindulatú és nem utolsó sorban rendkívül hűséges. Viszont, ha a helyzet azt kívánja, nagyon kemény is tudsz lenni. Barátaid és ismerőseid szeretik veled tölteni szabadidejüket, mivel mindenkiben csak a jót látod, nagyon kedvelnek téged. Naivságod azonban néha kellemetlen helyzetbe is sodorhat.

9. Lándzsa alakú körmök

Ambiciózus személy vagy, törekedsz mindig a tökéleteset nyújtani, ezért nagyon keményen dolgozol, hogy bizonyíthass. Soha nem adod fel, mindig eléred a célod. Olyan feladatokat is képes vagy megoldani, amelyek nem a te hatáskörödbe tartoznak. Nem hagyod, hogy a hullámok összecsapjanak a fejed felett.

Te is magadra ismertél?

Ezek is érdekelhetnek