2022 október 2 vasárnap
KezdőlapÉrdekességekMost kapcsolja be a Facebook a messenger álomfunkcióját, ami téged is érinteni...

Most kapcsolja be a Facebook a messenger álomfunkcióját, ami téged is érinteni fog!

-

Nemrég látott napvilágot az a hír, miszerint a Facebook Messenger alkalmazásban is lesz olyan lehetőség, hogy végleg ki tudod törölni azt az üzenetet, amit nem is akartál elküldeni. Azóta az emberek tűkön ülnek és várják, mikor jön már ki az a bizonyos frissítés, ami ezt a funkciót tartalmazza. Hisz valljuk be nem egy, nem két olyan esetet tapasztaltunk már meg, amikor rossz embernek küldtünk el valamit és utána égtünk, mint a rongy majd azon gondolkodtunk, na vajon ezt, hogyan magyarázzuk ki.

Pár országban már aktív ez a lehetőség, és már előszeretettel használják is az emberek. Nemsokára viszont már mindenhol elérhető lesz ez a praktikus kis beállítás.

Csak akkor figyeltek fel az “Unsend” nevet viselő opcióra, amikor rájöttek, hogy a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg már egy ideje ezen dolgozik. Azután ígéretet tettek az embereknek, hogy nemsokára mindenkinek lesz arra lehetősége, hogy használja ezt a hasznos funkciót. Mindenki nagy örömére, a tévesen elküldött üzeneteket vissza lehet majd hívni illetve végleg törölni, mégpedig úgy, hogy az soha többet ne látszódjon a másik félnél.

Régebben, ha elküldtünk egy képet, videót vagy szöveget csak magunknál tudtuk törölni, ám a partnernél megmaradt. Most viszont, ha elküldjük az üzenetet, kereken 10 perc áll majd a rendelkezésünkre, hogy megsemmisítsük azt. Ám, ha túllépjük ezt az időkorlátot, akkor sajnálatos módon már nem tudjuk ezt a funkciót használni.

Ahogy azt fentebb említettük pár országban már használják ezt az opciót, köztük van: Kolumbia, Bolívia, Lengyelország és Litvánia. Már csak idő kérdése, hogy Magyarországra is eljusson, igaz még pontos dátum nincs az aktiválásáról, de ami késik, nem múlik. Mivelhogy a Facebook már majdnem fél éve, hogy ezt megígérte, reméljük már csak pár napot kell rá várni.

Ezek is érdekelhetnek