2023 március 27 hétfő
KezdőlapTech & TudományMutasd az ajkad, megmondjuk milyen személyiséged van

Mutasd az ajkad, megmondjuk milyen személyiséged van

-

A tudósok és fiziognómusok úgy vélik, az ajkak kulcsfontosságúak abban, hogy meg tudjuk határozni egy személy jellemét. Hogy kiderítsük igazuk van-e, összegyűjtöttünk tízféle ajaktípust és a hozzájuk kapcsolódó személyiség-jellemzőket. Válaszd ki, hogy neked melyik van és írd meg hozzászólásban, hogy illik-e rád a leírás vagy sem!

1. Nagy, telt ajkak

Az ilyen ajkú emberek rendkívül törődő és gondoskodó típusúak. Mindig törekednek arra, hogy másokat megvédjenek vagy segítsenek, legyen szó emberről vagy állatról. A nők esetében jellemző az erős anyai ösztön is.

01 39

2. A felső ajak nagyobb, mint az alsó

Az ilyen ajkú emberekre jellemző, hogy nagyon érzelmesek (sokszor hisztisek), karizmatikusak és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Továbbá nagyon jó humorérzékkel rendelkeznek.

02 40

3. Az alsó ajak nagyobb, mint a felső

Ha ilyen ajkaid vannak, akkor bizonyára jellemző rád a kalandvágy. Továbbá, hogy rendkívül energikus vagy, szeretsz ismerkedni és utazgatni. Nagyon kíváncsi természetű és nyitott vagy az új dolgokra. Ezenkívül jó vezetői képességeid vannak.

03 38

4. Átlagos ajkak

Az átlagos ajkú emberek többnyire nagyon jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek. Az erejük abban rejlik, hogy könnyen tudnak másra figyelni és hamar meg is értik őket. Továbbá, nehéz őket kihozni a sodrukból, de ha mégis sikerül, akkor nagy baj van. 🙂 Illetve szeretnek viccelődni, de hajlamosak a pesszimizmusra.

04 37

5. Vékony ajkak

Az ilyen ajkú emberek sok esetben maguknak-valók és gyakran szeretnek egyedül lenni. Ha tehetik, mindent saját maguk intéznek, legyen szó a legapróbb vagy a legösszetettebb dolgokról. Ők azok, akik egyedül is jól érzik magukat, de társaságban is, hiszen hamar megtalálják a közös hangot másokkal.

05 36

6. Szögletes philtrum

Ők az abszolút kreatív és tehetséges emberek. Gyakran találni közöttük zenészt, művészt. Nagyon jó memóriájuk van, legyen szó nevekről vagy éppen arcokról, szinte bárkire emlékeznek még akkor is, ha csak egyszer találkozott velük. Barátságosak és mindig az önkifejezésre törekszenek, valamint nagyon jó eredményeket érnek el a munkájukban is.

06 38

7. Kerek philtrum

Ha ilyen ajkaid vannak, akkor minden bizonnyal jószívű, kedves, de nagyon érzékeny személyiség vagy. Könnyen felhúzod magad minden kis apróságon. Viszont mindig találsz időt arra, hogy másokon segíts.

07 35

8. Philtum nélküli felső ajak

Ezek az emberek a legmegbízhatóbbak és legfelelősségteljesebbek. „Még akkor is, ha fáj!” – ez a mottójuk. Nem ismerik a lehetetlent és rendkívül precízek mindenben, továbbá, nagyon jó a problémamegoldó képességük.

08 32

9. Kicsi, pufi ajkak

Az ilyen ajkú emberek gyakran kacérak és néha kicsit rosszindulatúak. Az elsődleges szempont az életükben a saját kényelmük. Sokan elsőre önzőnek gondolják őket, ám ez nem így van. Odaadó barátok tudnak lenni, sokszor ők az elsők, akik észreveszik, hogy szükség van a segítségükre.

09 30

10. Nagyon vékony felső ajkak

Ezek az emberek nagyon jó vezetői képességgel rendelkeznek és mindig könnyen meggyőznek másokat. Egyszerűen árad belőlük az energia. A sikerük szinte garantált, bármiről is legyen szó. A szerelmi életük viszont gyakran rossz, hiszen mindig fontosabbak számukra az elveik.

10 61

Nos, eltaláltuk? Írd meg hozzászólásban!

Ezek is érdekelhetnek