2022 június 30 csütörtök
KezdőlapCelebMűteni kellett a magyar műsorvezetőnőt - Szerelme a karjaiban vitte őt kórházba

Műteni kellett a magyar műsorvezetőnőt – Szerelme a karjaiban vitte őt kórházba

-

Iszak Eszti egészen húszéves koráig Dunaújvárosban élt, 2013-ban pedig a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola PR-marketing szakán diplomázott. Karrierjét nem műsorvezetőként, hanem modellként kezdte, miután beválogatták őt a Topmodell leszek című hazai reality show-ba.

A műsor után körbe utazta a világot, fotózásokon vett részt például Japánban, Kínában, Thaiföldön és Olaszországban is. Olyan magazinokban jelent meg, mint például a Harper’s Bazaar. 2010-től hét éven át volt a VIVA TV zenei csatorna műsorvezetője, aminek megszűnése után az RTL Klubon is vezetett műsort.

Eszti azóta sem tűnt el a tévé képernyőjéről, több műsorban is szerepelt. SP oldalán jelent meg a Nagy Duettben, szerepelt az Álom.net és a Slave című mozifilmekben is.

A 33 éves modell-műsorvezető most azonban közösségi oldalán osztott meg egy szomorú hírt. Eszti betegségéről mesélt. Elárulta súlyos fájdalmai voltak, átesett egy műtéten is és bár el akarta kerülni a kórházat, szerelme vitte be őt a karjaiban.

Eszti hosszú időre eltűnt a közösségi médiából és ugyan nem szokása a magánéletéről beszélni, történetét mégis megosztotta rajongóival. Gyurta Dani karjaiban vitte kórházba őt, ahol kiderült, hogy petefészekcisztával, endometriózissal, Hashimoto-betegséggel, pajzsmirigy-problémákkal küzd és meg kell operálni.

“Iszak Eszti vagyok, egy sebezhetetlen terminátor, aki soha nem beteg és mindent kibír! Gondoltam ezt magamról egészen tavaly februárig, amikor is először rosszul lettem. Az elején persze szokásomhoz híven nem foglalkoztam a dologgal, (…) de a fájdalom és a problémák csak gyűltek napról-napra, egészen addig, amíg a karantén közepén kórházban nem találtam magam, ahova a szerelmem vitt be gyakorlatilag a karjaiban és ahonnan már nem engedtek haza összepakolni sem. Ezután jött pár hónap gyógyszerezés, amikor annyi tablettát vettem be nap, mint nap, amennyit a 3 évtizedem alatt összesen nem. Az állapotom viszont nem javult. Nyárra eljutottunk oda, hogy egy pénteki napon egy vizsgálat után ki is írták a keddi műtétem, ami utólag nagyon szerencsésnek bizonyult mert bár az ultrahangon nem látszott, operáció közben kiderült, hogy a bal petefészkemben lévő ciszta 12 centis, ami az én testalkatomhoz mérve óriási. (…) A több hónapnyi vizsgálat során kiderült, hogy a cisztán kívül endometriózisom és hashimoto-betegségem is van, a pajzsmirigyemet pedig gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezetem” – írta közösségi oldalán Eszti.

A műsorvezetőnő azt is hozzátette, hogy gyógyszereket kell szednie, amiket egész életében került és életmódot is váltott. Áttért a gluténmentes étrendre, rendszeresen jógázik és igyekszik egészségesen élni.

Ezek is érdekelhetnek