15 brutálisan jó 3D graffiti műalkotás

- Hirdetés -

Napjainkban néhány művész már teljesen új szintre helyezi a 3D művészetet, mint például a portugál graffiti művész, Odeith. Permetezőfestékkel olyan hihetetlenül részletes 3D-s optikai illúziókat készít, amelyek kétségtelenül összezavarják elménket.

450 ezer követőjével Odeith egy nagyon ismert és sikeres művész. Minden alkotásával arra törekszik, hogy meglepje közönségét. Nemrégiben elképesztő képességeinek köszönhetően ajándékozta meg rajongóit legújabb művével. Ezúttal egy régi betontömböt alakított át teljes egészében egy lebontott buszra.

Odeith feltöltött egy képet, amelyen a betontömb volt látható, és feltette a kérdést: „Szerinted mit fogok ezúttal festeni?”

- Hirdetés -

A művész egy interjúban elmesélte, hogy amikor először látta a betontömböt, szinte nem is érdekelte. Másnap azonban, amikor aludt rá egyet, ez megváltozott. „Előző nap még csak a festéket sem pazaroltam volna rá” – mondta. Másnap visszament a helyszínre és tíz óra alatt, harminc permetező festéket elhasználva valami hihetetlent alkotott.

A rajongókat megdöbbentette a fantasztikus műalkotás, amely vírusként terjedt az interneten, 150 ezer kedvelést érve el.

Odeith jelenleg Lisszabonban lakik, és teljes munkaidőben művészként dolgozik. Számos nemzetközi vállalatnak dolgozott, köztük a Coca-Cola Company-nak, a Samsungnak, az Estradas de Portugalnak és a London Shellnek.

- Hirdetés -

Mutatunk néhány alkotást, amelyet Odeith készített, mellyel megnyerte magának népes rajongótáborát.


- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!