2022 június 27 hétfő
KezdőlapEgészség"Nagyon vonzónak találom, nem fogyatékkal élőnek." - Egy pár, aki bebizonyította, hogy...

“Nagyon vonzónak találom, nem fogyatékkal élőnek.” – Egy pár, aki bebizonyította, hogy a szerelem mindent legyőz

-

A szerelem vak, kiszámíthatatlan és tényleg bárhol lecsaphat. Nincs az megírva, hogy egy fehér ember ne járhatna afroamerikai származásúval. Egy orosz egy némettel, vagy egy egészséges egy mozgáskorlátozottal.

Ha valaki meglátja Luke-ot és Rebeccát együtt, azt gondolják, hogy egy fogyatékkal élő férfi és az ő gondozója. Azonban ez így ebben a formában nem igaz. Vagyis nem teljesen. A két ember boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban él együtt.

A 28 éves Luke David és az egy évvel fiatalabb Rebecca Gulle egy sportversenyen találkoztak még 2016-an. Luke neuromuszkuláris betegségben szenved. Ettől függetlenül a két pár sugárzik a boldogságtól.

“Egy különös rendellenességgel születtem, melynek neve nemaline myopathia. 18 hónapos koromban diagnosztizálták. Ez azzal jár, hogy az izmaim egyre gyengébbé válnak. Már a légzésemet is egy gép segíti. Háromévesen már kerekesszékben ültem.” – mesélte Luke

“Luke önellátó volt, mikor megismertem. Azt akartam, hogy ez így is maradjon. Nem szeretném, ha bárki azt gondolná, hogy én csak azért vagyok vele, hogy gondoskodjak róla.” – mesélte Rebecca, aki egyébként ápolóként dolgozik.

Rengeteg kritikát kapott a pár. Főleg a lány. Senki nem érti, hogy miért nem keresett magának egy egészséges, fitt férfit maga mellé. Ez csak azt bizonyítja, hogy a szerelem vak. Vagy pont, hogy nem.

A legfontosabb, hogy a két ember rendkívül boldog egymással. Akkor meg kár is minden szóért.

Nem igaz?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek