2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 11. - 2020.04.11. - Örömteli szombat

Napi horoszkóp 2020. április 11. – 2020.04.11. – Örömteli szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Az adott helyzetre való tekintettel, újabb szigorítások következhetnek be, amihez alkalmazkodni kell. Neked is! Mást most nem tehetsz. Ez az időszak nem tart örökké, de jelenleg minden értünk történik, ezt ne feledd. Ha változtatsz a hozzáállásodon, akkor nem lehet baj, erre koncentrálj ma.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma hajlamos lehetsz a pénzügyeiddel foglalkozni. Lehet, hogy most nem túl biztató a helyzet, de bíznod kell magadban, minden a helyére kerül majd. Hagynod kell, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy, nincs helye az ellenállásnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton viszonylag jó a hangulatod. Ma csakis azokkal beszélgess, akikkel együtt élsz, így személyesen tartani tudod a kapcsolatot. Arra azonban figyelned kell, mit mondasz, nehogy kifecsegj valamit, amit nem kellene. Ugyanis, könnyedén kellemetlen helyzetet teremthet az üres locsogás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton elmerengsz a jövőn, az álmaidon, vágyaidon. A pozitív jövő gondolata javítja a hangulatod és jó érzéssel tölt el. Pihenj, lazíts és nyugodtan tervezd a jövőt, így lesz mit megvalósítanod, ha végre véget ér ez a rémálom.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton kimozdulhatnál a négy fal közül, magadba szívhatnád a friss levegőt, persze csakis olyan helyen, ahol egyedül lehetsz. A vírus elkerülése érdekében mindent meg kell tenni, de ez nem azt jelenti, hogy bele kell őrülni a bezártságba.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Beszélgess ma a pároddal annyit, amennyit csak lehet. Előfordulhat, hogy van mit tisztáznotok, megbeszélnetek. Nem szabad megsértődnöd semmin, türelmes hallgasd végig őt és légy nyitott. Örülnöd kell, ha megosztja veled az érzéseit.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Jól tennéd, ha ma csak magadra koncentrálnál, főleg, ha hétköznap a gyerekek és a párod s otthon van. Töltődj fel testileg és lelkileg is a friss levegőn. Étkezz egészségesen, fogyassz vitaminokat. Megérdemled, hogy magaddal törődj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma az elmúlt napokhoz képest vidámabbnak érzed magad. A pozitív hangulat arra ösztönöz, hogy kimozdulj otthonról, de a szabályokról eközben se feledkezz meg. Attól, hogy az életed átalakult, te ég ugyanaz a személy vagy. Hozd ki magadból a lehető legtöbbet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nemcsak neked van szükséged a családodra, ez fordítva is így van. Ha nem látogathatod meg a szüleidet, akkor hívd fel őket, örülni fognak annak, hogy keresed a társaságukat. Tudasd velük, hogy csak a helyzet változott, a kapcsolatotok nem és nemsokára minden újra a régi lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nincs kedved beszélgetni senkivel, inkább egyedül töltenéd a napot. Ha együtt élsz valakivel, családoddal, pároddal vagy a gyerekeiddel, szólj nekik, hogy egy kis magányra vágysz. Cserébe ígéretet tehetsz arra, hogy a vasárnapot együtt töltitek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton remek hangulatban ébredsz, teljesnek érzed az életed. Nyugodtan táncra is perdülhetsz, hisz senki nem lát téged. Még a párod is szívesen csatlakozna hozzád, meglátod óriási buliban lesz részetek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagy hatással lesz rád a környezeted hangulata. Csak azoknak a társaságát keresd, akikkel jól érzed magad, még ha csak telefonon vagy az interneten keresztül is történik ez. A pozitív gondolkodás nagyon fontos, semmi szükség arra, hogy panaszáradatot hallgass egész nap.

Ezek is érdekelhetnek