2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 12. - 2020.04.12. - Nyugodt vasárnap

Napi horoszkóp 2020. április 12. – 2020.04.12. – Nyugodt vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma legszívesebben a barátaiddal töltenéd a napot, de sajnos jelen körülmények között ez nem megoldható. Azonban, nem kell lemondanod arról, hogy beszélj velük, még ha nem is személyesen. Értékelned kell, hogy így is láthatod vagy hallhatod őket, most ez a legtöbb, amit ebből a helyzetből kihozhatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Fáradt vagy, hosszú és nehéz héten vagy túl. Igyekezz ma minél többet pihenni, mert a következő hét sem lesz egyszerű. Főleg, ha otthon vagy és gyermeked is van. Ma ne tanuljatok, ne csinálj semmit, csak egy finom ebédet és lazíts.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap lévén csak lustálkodni van kedved. Miért is ne tehetnéd meg ezt? Fárasztó munkahéten vagy túl, teljes gőzzel vetetted bele magad a munkába. Tegnap mindent elintéztél, amit szerettél volna, a mai nap tényleg a tiéd és a párodé vagy a családé. Főzz egy egyszerű és gyors ebédet. Holnap kipihenten kezdheted meg az új hetet.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Megkönnyebbülsz majd, ha kiöntöd a szíved, ugyanis megértésre és viszonzásra találsz majd. Tiszta lappal kezdhettek majd mindent, főleg, ha személyesen is találkozhattok, reméljük minél hamarabb.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kora reggel van egy kis dolgod, de azt még el tudod intézni, mielőtt felébred a család vagy a párod. Egy finom reggelivel mindenki jól kezdheti a napot. Ezután pedig csak rajtatok múlik, hogy folytatódik majd. Fantasztikus napot tölthettek együtt, jelen körülmények között ugyan csak otthon. Legyetek kreatívak!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerelmed fantasztikus reggelivel lep meg. Nem is kezdődhetne jobban a vasárnap. A folytatás pedig csak rajtad múlik. Romantikázzatok, menjetek el egy rövid sétára. Korlátozottak ugyan a lehetőségek, de ti mindig megtaláljátok az aranyközéputat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai napot a szerelmeddel töltheted, persze, ha még nincs gyermeketek. Ha van, akkor találjatok magatoknak egy közös programot, egy rövid séta is megengedett, persze csak a korlátozások betartásával.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kell egy olyan nap a héten, amikor tényleg nem csinálsz semmit. Miért ne lehetne az a mai? Eleget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon kimerített ez a hét. A helyzetre való tekintettel korlátozottak a lehetőségeid, de ez neked nem jelenthet akadályt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma a szerelmeddel töltheted az egész napot. Tovább is alhattok egy kicsit, később pedig el is mehettek valahova, de fontos, hogy csak kettesben. Egy nagyobb séta esetleg a kutyával már kiszakít titeket egy kicsit a hétköznapokból és eltereli figyelmeteket ezekben a nehéz időkben.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap van és te nem is vágysz semmire. Nincs kedved sem a házimunkához, sem pedig máshoz. Vackold be magad a tévé elé, a délutánt pedig töltsd alvással, pihenéssel vagy filmezéssel. Lehet, hogy otthonról dolgozol, de akkor is fárasztó volt számodra ez a munkahét. Pihend ki magad, mert holnap kemény nap vár rád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A ma délelőtt a konyhában telik, de úgy érzed minden pillanat megéri, mert ma végre együtt van az egész család, már akivel együtt élsz. Egy délutáni séta is jót fog tenni nektek, de az embereket kerüljétek el, tartsátok be a szabályokat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Végre egy vasárnap, amikor tényleg semmi dolgod. Így megtehetsz bármit, amit csak szeretnél. Kedvesed is otthon van, így használjátok ki a lehetőséget. Romantikus napot tölthettek együtt, senki nem fog megzavarni titeket.

Ezek is érdekelhetnek