2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 17. - 2020.04.17. - Érzelem dús péntek

Napi horoszkóp 2020. április 17. – 2020.04.17. – Érzelem dús péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma hajlamos lehetsz többet beszélni, mint kellene. Azonban, jobban tennéd, ha elcsendesednél. Magadnak és a környezetednek is bizonyíthatod, hogy képes csendben ülni és elmélkedni. Így mások is elmondhatják, amit szeretnének.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma sokkal jobban érzed magad, mint a héten bármikor. A pároddal is közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha megoldható, mindent csináljatok együtt, legyen az főzés, takarítás vagy csak egy kis fürdőzés. Megnyugtató és szórakoztató lesz, hidd el.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A kelleténél izgágább lehetsz pénteken, mert nem találod a helyed. Unod a bezártságot, ki akarsz mozdulni. Nyugodtan sétálhatsz egy kicsit, természetesen a szabályokat betartva. Igyál sok teát vagy főzz egy kávét, délutánra érezni fogod jótékony hatását.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha álmodtál valamit az éjjel, írd le azt részletesen, még akkor is, ha zavarosnak tűnik. Ez egy jósló álom lehet, aminek meg kell fejtened a lényegét. Ha a megérzéseidre hallgatsz, könnyedén rá fogsz jönni, mit is akar mondani.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ha nem tudod meglátogatni a szüleidet, akkor mindenképpen hívd fel őket, már nagyon hiányzol nekik. Ha megoldható, akkor használd a videócsetet, így még láthatnak is, ezzel pedig nagy örömöt szerzel nekik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma egy kicsit csendesebb vagy a megszokottnál, ami persze egyáltalán nem baj. Ha egyedül maradnál, akkor menj el sétálni. A családod meg fogja érteni, hogy egy kis egyedüllétre vágysz, nem is fognak megsértődni, hisz nem szó nélkül lépsz le.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Minden feladatot érdemes lenne mára ütemezned. Persze fontossági sorrendben. Megszakadnod azért nem kell, sőt, segítséget is kérhetsz párodtól vagy családodtól. Ha felosztjátok egymás között a munkát, még ma végezhettek mindennel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A tegnapi feszültség már a múlté, átjár a béke és a harmónia. A délelőttöt töltsd egyedül, a délutánt azonban, már szánd a családra vagy a párodra. Mindannyian megértik, ha nem akarsz egész nap velük lenni, estére azonban, találjatok közös programot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken úgy érzed, hogy le vagy lassulva. Ma kipihenheted az elmúlt napokat, hiszen, ha otthonról dolgozol, akkor is elfáradtál. Lazíts, lustálkodj egész nap, holnapra újra tele leszel energiával.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Pénteken nyugalomra és pihenésre lenne szükséged. Nemcsak a testeddel, hanem az elméddel is lazíts. Ez a nyugalom napja. Mivel nem mehetsz sehova, a kerted is meg fog várni téged. Töltsd az időt a szeretteiddel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ha esetleg maradt még a húsvéti sonkából, keress egy jó receptet az interneten annak felhasználására. Finom lakomát készíthetsz szeretteidnek, méghozzá pillanatok alatt. Délután pedig egy közös programmal szórakoztathatjátok egymást.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Pénteken reggel még emlékezhetsz álmaidra, amiknek nagy jelentősége lehet a jövőben. Nem feltétlenül álmodod meg a jövőt, de a szimbólumok sokat elárulhatnak neked róla. Ma csak fejtegesd a szimbólumokat, rájöhetsz mi vár rád a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetnek