2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 2. - 2020.04.02. - Problémás csütörtök

Napi horoszkóp 2020. április 2. – 2020.04.02. – Problémás csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma úgy érzed, mindenki ellened van. Nem szabad belekeveredne semmilyen konfliktusba, csak sétálj el előle. Hiába harcias a kedved, a túlerővel szemben semmi esélyed nincs a győzelemre. Veszíteni pedig nem szeretsz és nem is akarsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Pozitív volt a hét, hiszen kimaradtál minden feszült helyzetből. Tartsd ezt továbbra is, ne akarj mindenáron részt venni benne. Dőlj hátra és ne szólj senkinek semmit. Ma ez a legtöbb, amit megtehetsz a nyugalmad érdekében. Most erre van a legnagyobb szükséged és a többieknek is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha az előző napokban otthon voltál, akkor mozgasd át a tested. Szükséged van a fizikai erőnlétedre, figyelj oda magadra. A házimunka ne vegye el a kedved a mozgástól. Továbbra is maradj következetes, ne add fel, sikerülni fog.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma képtelen vagy magadba fojtani az érzéseidet. Rád törhet a sírás, de nincs semmi baj, néha ki kell engedned magadból a feszültséget. Otthon vagy, így nem kell senki elől elbújnod. A párod és a családod nagyon jól ismer, tudja, hogy milyen vagy, nem fognak meglepődni, ha sírni kezdesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét legkritikusabb napja a csütörtök. Ez a nap sem tart örökké, viselkedj nyugodtan és cselekedj visszafogottan. Ne rontsd el a többiek kedvét, kerüld el a vitákat, veszekedéseket. A nyugalmad most a legfontosabb, ne veszítsd el.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai lesz a hét legrázósabb napja. Valahogy túl kell élned, később csak pozitív események várnak rád. Csak magadra figyelj, ne keveredj bele semmilyen vitába. Ha úgy érzed, egy kicsit sok a bezártságból, akkor mozdulj ki, de csak a kellő óvintézkedések megtétele után és egyedül.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Zavar keletkezhet a családodban. Ma te vagy az, aki rendet tehet és békét teremthet. Vegyél egy mély levegőt, vigyázz arra, hogy senkinek ne adj igazat. A békéltetésben nagyon jó vagy, használd ki ezt az adottságot.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A frusztráló dolgok ma már nem tűnnek olyan lényegesnek számodra. A megoldás ugyan még nincs meg, de nem látod kilátástalannak a helyzetet. Ha teheted, töltsd a napot egyedül, így nyugodtan gondolkodhatsz és rendbe teheted terveidet, gondolataidat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön a pénz okozhat konfliktusokat. Lehet, hogy a párod kéri számon, mire költöttél az elmúlt napokban. Nyugodtan mondd el neki, mit vettél, ha kell használd is fel, hogy lássa, semmi nem megy majd a kukába.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nem fogsz tudni uralkodni magadon, kitörnek belőled az érzelmeid. Hogy ne robbanj fel, mozogj egy kicsit, vezesd le a feszültséget. Elővigyázatosan, de sétálhatsz, futhatsz egy nagyot, kiszellőztetheted a fejed. Hidd el, jót fog tenni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A család rendkívül fontos számodra, különösen ma. Ha van olyan, ami nem tűr halasztást, akkor beszéljétek meg, egyezzetek meg a legfontosabb teendőkben. Amit lehet, oldj meg egyedül, a szüleidet se felejtsd ki, lehet, hogy segítségre van szükségük.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagyon hiányoznak neked a barátaid, akikkel nem találkozhatsz. A kialakult helyzet ugyan a személyes találkozót lehetetlenné teszi, de a telefon és az internet segítségedre lehet a kapcsolattartásban. Nem kell, hogy elhanyagoljátok egymást.

Ezek is érdekelhetnek