2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 20. - 2020.04.20. - Lendületes hétfő

Napi horoszkóp 2020. április 20. – 2020.04.20. – Lendületes hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma is alkalmazkodnod kell a kialakult helyzethez, így mindent és mindenkit kezelj távolságtartóan, most ez a legfontosabb. Az újdonságokra viszont légy nyitott és fogadd el őket, hisz minden a te és kollégáid érdekében történik. Ne állj ellent, mert sokat veszíthetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Mától felpezsdül körülötted az élet. Igyekezz utolérni a többieket és persze saját magad. Sokat profitálhatsz a változásokból, de ehhez a hozzáállásodon változtatnod kell. Haladj a korral, ugyanis ebben a helyzetben csakis így maradhatsz versenyben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha épp nincs munkád, akkor is igyekezz elfoglalni magad valamivel, mert a tétlenség őrjítő lehet számodra. Készíts magadnak tervet minden napra. Ha követed az útmutatásokat, akkor nem fogsz unatkozni. Otthon is rengeteg feladat vár rád, még keresned sem kell túlságosan. Ha pedig otthonról dolgozol, a feladat adott.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma már nagyon hiányoznak neked a barátaid és talán a kollégáid is. A helyzet azonban, most nem engedi a személyes találkozót, de nem kell lemondanotok egymás társaságáról. A telefon és az internet segítségedre lehet egy jó beszélgetésben. Ők is örülni fognak, ha valamilyen módon kapcsolatot teremtesz velük.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn egy kicsit megnyugszol, türelmesebb leszel, mint eddig. Az energiád is megnő, talán vissza is áll a normál szintre. Most nehezebb a munkavégzés is, de el kell fogadnod, így kevésbé lesz feszült a helyzet, ennek pedig a párod is örülni fog.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Izgatottnak és harciasnak érzed magad ma. Fontos számodra a mozgás, amit most sem kell kihagynod, de a szabályokat mindenképpen be kell tartanod. Legyen séta vagy futás, a feszültség elillan belőled. A családod is értékelni, ha toleránsabb leszel velük.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A munkahelyed megszűnése vagy otthoni munka esetén kissé feszült lehetsz. Úgy érezheted, hogy nincs kiút, de ne aggódj, minden meg fog oldódni. Ha hosszabb ideje bezárva élsz, tegyél egy rövid sétát, hogy egy kicsit kiszellőztesd a fejedet. Hidd el, jót fog tenni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma már nagyon hiányoznak neked a barátaid és talán a kollégáid is. A helyzet azonban, most nem engedi a személyes találkozót, de nem kell lemondanotok egymás társaságáról. A telefon és az internet segítségedre lehet egy jó beszélgetésben. Ők is örülni fognak, ha valamilyen módon kapcsolatot teremtesz velük.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az elmúlt időszak nyomasztó volt számodra, de mától egy kicsit fellélegezhetsz. Optimistábban láthatod a világot, terveidet, sőt, nyitott vagy az újdonságokra. Új célokat is könnyedén találhatsz magadnak, most arra is van időd, amire eddig nem volt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Lendületesen indul számodra a hétfő. A mostani helyzetből képes vagy kihozni a legjobbat, ehhez pedig sokan a segítségedre is lesznek. Nagyon jó úton haladsz, rengeteg ötleted és javaslatod van, ami már csak a megvalósításra vár.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Erőteljesen érintenek téged a munkahelyi változások, de aggodalomra nincs okod. El kell fogadnod az új helyzetet, hisz nincs mit tenni, ezt dobta a gép. Meglátod, nem fogsz rosszul kijönni belőle, sőt. De a rugalmasságodra szükséged lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagyon izgatottan ébredsz ma reggel, várod a közeli jövő történéseit. Nagy szükség van most a bizakodásra és a pozitív gondolkodásra, ugyanis ezzel nemcsak magadnak, hanem mindenki másnak is segítesz. Beszélgess minél többet, ebben profi vagy.

Ezek is érdekelhetnek