2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 27. - 2020.04.27. - Az ellentmondások napja

Napi horoszkóp 2020. április 27. – 2020.04.27. – Az ellentmondások napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn sokkal aktívabb és gyorsabb vagy a többieknél. Mivel nem mindenki tudja tartani veled a lépést, inkább dolgozz egyedül, minthogy sürgesd őket. Munka után menj el futni vagy sétálni, így levezetheted a felesleges energiáidat.

Bika (04.21. – 05.21)

Egyáltalán nem vagy oda a változásokért, pedig most hozzá kell szoknod, legalábbis egy ideig. Alkalmazkodnod kell a feltételekhez, szükség van a rugalmasságodra, mert az élet nem áll meg, főleg azért nem, mert te mindent úgy szeretnél látni és tenni, ahogyan korábban volt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn csakúgy sziporkázol, hasznos ötleteid és gondolataid támadnak. Azt egyelőre nem tudhatod, mikor veheted hasznukat, éppen ezért le kell jegyezned, hogy nehogy a feledés homályába merüljön.

Rák (06.22. – 07.22.)

Jól érezted magad a hétvégén és egyáltalán nem akartad, hogy hétfő legyen. Ennek ellenére gördülékenyen haladsz a munkáddal, feladataiddal. Most kell erőt merítened lendületedből, hogy kitartson egész héten.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Jól indul a napod, így lendületet kapsz a munkához is. A pozitív hangulat és hozzáállás egész héten elkísérhet, ha te is úgy akarod. Másokat is jó kedvre deríthetsz, így mindenkinek boldog pillanatokat okozhatsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn kettős érzések támadnak benned. Ha úgy akarod, még munka közben is jól érezheted magad, a feszültséged is elszállt a jó hétvége miatt. Hogy ez így is maradjon, munka után menj el futni vagy sétálni, aztán készíts egy könnyű vacsorát és pihenj, holnap is szükséged lesz az energiádra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn párodnak nagy szüksége lesz rád. Ma egy kicsit érzékenyebb a megszokottnál, öleld meg, puszilgasd, hogy minél hamarabb elszálljon rossz kedve. Hálás lesz a megértésért és a gondoskodásért.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Jól indul számodra a hét, nem lehet okod a panaszra. Boldognak és vonzónak érzed magad, ez pedig feldobja a hangulatod. A többiek felé is árasztod a pozitív energiát, ezzel környezetedet is vidámmá teszed.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma érdemes lenne megtervezned a hetet, átnézni a feladataidat és egy fontossági sorrendet felállítanod. Ne kapj bele mindenbe, mert úgy csak hátráltatod magad ahelyett, hogy haladnál. Így nemcsak ma, de egész héten eredményesebb lehetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nehéz eldöntened, hogy a családdal vagy a munkával foglalkozz. Jobban teszed, ha előbb letudod a az előbbit, mert különben nehezen koncentrálsz a feladataidra. Ha muszáj, kérj szabadnapot és intézz el mindent, amit csak tudsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Jól indul számodra a hét, aktív és energikus vagy. Érdemes mára ütemezned a munka nagy részét vagy megbeszéléseket. Minden célodat elérheted, nyitott fülekre találsz, valamint az is kiderül, hogy kiváló csapatjátékos vagy.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn nagyon határozott vagy, ma bármit elintézhetsz, amit csak akarsz. Senki és semmi nem állhat az utadba, arra azonban figyelned kell, hogy ne bánts meg senkit. Törekedned kell a békére és harmóniára, így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket.

Ezek is érdekelhetnek