2022 augusztus 17 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 28. - 2020.04.28. - Az érzelmek napja

Napi horoszkóp 2020. április 28. – 2020.04.28. – Az érzelmek napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden kibeszélheted magadból az érzelmeidet. Amiről eddig nem tudtál egy szót sem szólni, most könnyen kimondod. Ma a lehető legjobban fejezed ki magad, annak ellenére, hogy általában túl határozott vagy.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nyugodtan beszélhetsz őszintén, bármi nyomja is a szíved, elmondhatod, kibeszélheted magadból. Mindegy, hogy a főnöködnek, a párodnak vagy egy barátodnak van mondanivalód, ne halogasd tovább, mert a mai nap megegyezésre juthatsz velük.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A kommunikáció fontos számodra, különösen ma. A véleményedben osztoznak veled, javaslataidat elfogadják, így bármilyen megbeszélnivalód is van, mindenképpen ma kell túlesned rajta.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma előfordulhat, hogy valakin segítened kell. Ne utasítsd vissza a segélykérést, de mindenképpen tartózkodj az anyagi támogatástól. Ez a segítség most legyen szóbeli vagy érzelmi támogatás, ugyanis ma ezekkel mész a legtöbbre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden tele vagy ötletekkel, tervekkel, amit mindenképpen meg szeretnél osztani a többiekkel. Mindegy, hogy a munkahelyeden vagy otthon brillírozol, figyelembe kell venned, hogy nem siettethetsz senkit és semmit. Minden akkor történik, amikor eljön az ideje.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma megint a kiadásaidat számolgatod, amit kivételes nagyon jól teszel. Ugyanakkor ne foglalkozz ezzel túl sokáig, mert ha túlkombinálod a dolgot, fejfájást okozhatsz magadnak. Egyeztess a pároddal pénzügyeitekről, tudod, több szem többet lát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden valaki a határaidat feszegeti, az illetőtől égnek áll a hajad is. Ne veszítsd el a türelmed, igyekezz higgadtan a tudtára adni, hogy te nem vagy vevő az ötleteire. Ha így teszel, őt sem bántod meg és te is haladhatsz tovább a munkáddal.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma többen is javaslatot tesznek neked, aminek nem feltétlenül örülsz. Ne engedj a kéréseknek, mondd, hogy néhány nap múlva visszatérhettek rá. Így elkerülöd a sértődést és a saját feladataiddal is időben végezni fogsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden lelkesen állsz neki a napi feladatoknak, amikkel minél hamarabb végezni szeretnél. Szükséged van a friss levegőre és a mozgásra, kell, hogy valami aktív dologgal foglalkozz. Kapkodnod azonban nem kell, mert könnyen nagy hibát ejthetsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha otthonról dolgozol, már egészen hozzászoktál a dologhoz. Nem is akarnál bemenni a munkahelyedre, mert otthon nyugodtabbak a körülmények. Mégis jó lenne, ha egy kicsit kimozdulnál, a friss levegő nem árthat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A megváltozott helyzet már megszokottá kezd válni számodra és ragaszkodsz az új napirendhez. Úgy érzed, könnyebb otthonról dolgoznod és mindig időben el is végzed a feladataidat. Ez ma sem lesz másképp, így lesz időd lazítani is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Fontos, hogy ma az aktuális feladataidra összpontosíts. Ne engedd, hogy bármi elvonja a figyelmed, mert soha nem fejezed be a munkát. Kapcsold ki a zavaró körülményeket, akkor nem hibázhatsz.

Ezek is érdekelhetnek