2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 29. - 2020.04.29. - Valami van a levegőben

Napi horoszkóp 2020. április 29. – 2020.04.29. – Valami van a levegőben

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán vigyáznod kell arra, hogy kinek és mit mondasz. Ellenkező esetben bárkit könnyedén megbánthatsz, bocsánatot kérni viszont, egyáltalán nem szeretsz. Sőt, ma alul is maradnál egy esetleges vitában, így jobb, ha bele sem kezdesz.

Bika (04.21. – 05.21)

A változás szele téged sem kerül el, így szánj egy kis időt a saját terveidre, céljaidra. Ha eddig nem fogtál bele, akkor itt az ideje elkezdened a megvalósítást vagy éppen az újratervezést. MA minden gördülékenyen halad, csak neki kell kezdened.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma ügyelned kell arra, hogy senkit ne sérts meg. Te a maximumon pörögsz, de nem mindenki fog tudni követni, tartani veled a tempót. Ha megszólod őket, hatalmas vitákat generálsz. Ehelyett inkább lassíts egy kicsit, mindenki hálás lesz érte.

Rák (06.22. – 07.22.)

Eleged lehet már a korlátozásokból, de továbbra is meg kell őrizned az optimizmusodat. Vissza akarod kapni a régi életedet, de hidd el, nemcsak te vagy így ezzel. Maradj bizakodó, egyelőre mást sajnos nem tehetsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Egész nap a jövődön jár az eszed. Sokkal előrébb nem tudsz tervezni, most a jelen helyzettel kell megbirkóznod. Ez a legfontosabb, amit megtehetsz, ennek a helyzetnek is vége lesz egyszer, ha betartjuk a szabályokat, talán sokkal előbb, mint gondolnád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ahhoz, hogy újra tudj kezdeni valamit vagy valami teljesen mást, néhány dolgot ideje lezárni magadban. Légy nyitott az újra, nem érdemes a múlton rágódnod. Ami többé nem fontos a számodra, engedd el.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma valaki könnyen megsérthet téged, de vigyázz hogyan reagálod le a helyzetet. Ha higgadt maradsz, sokkal többet érhetsz el, mintha hatalmas hisztit csinálsz. Ha úgy érzed, fordíts hátat az illetőnek, jobban fogja zavarni, mintha leállsz vele veszekedni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Rengeteg feladat vár rád ma, a figyelmed ide-oda ugrálhat. Gondolkozz el azon, mi a legfontosabb, a többit halaszd holnapra, mert különben semmit nem tudsz a megfelelő módon elvégezni. Akkor pedig a sok munkából még több lesz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Tele vagy energiával, szeretnéd, ha mindenki annyit dolgozna, mint te. Te is tudod, hogy ez nem megoldható, igyekezz normál tempóban haladni, így nem kell veszekedned a többiekkel sem.

Bak (12.22. – 01.20.)

Lehet, hogy ma valaki igényt tart a támogatásodra, de valójában az is lehet, hogy neked van szükséged segítségre. Sétálj egy nagyot, gondold át, mi lehet a baj, így könnyebb lesz megbeszélni valakivel és megoldani a problémát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mivel hajlamos vagy bizonyos dolgokhoz túlzottan ragaszkodni, ez nem a te napod lesz. Ha csak nem változtatsz a gondolkodásodon. Engedd be az újat az életedbe, a réginek pedig ints búcsút, már nincs rá szükség, legyen szó bármiről.

Halak (02.20. – 03.20.)

Írj listát a napi teendőidről, a munkától, a bevásárlásig és takarításig. Ha szép sorban haladsz, akkor nem ütközhetsz akadályokba, mindennel időben fogsz végezni és elégedetten nyugtázhatod a napot.

Ezek is érdekelhetnek