2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 4. - 2020.04.04. - Nyugalmas szombat

Napi horoszkóp 2020. április 4. – 2020.04.04. – Nyugalmas szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma legszívesebben kirándulnál, utaznál. Ezt ugyan nem teheted meg, de egy kis séta vagy futás beleférhet, persze a szabályokat betartva. Így elszáll majd a heti feszültség, nyugalom szállja meg a lelked. Összeüthetsz egy finom vacsorát is, párod hálás lesz érte neked, főleg akkor, ha neki be kell mennie dolgozni.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha ma nincs kedved senkihez, akkor vonulj félre és olvass, tévézz vagy aludj. Mára felejtsd el a házimunkát, a főzést. Inkább rendelj valamit és csak pihenj. Párod és a családod is megérti majd, hogy rendkívül nehéz hét van a hátad mögött.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Töltsd a szombatot a szeretteiddel, mert ettől teljesen feltöltődhetsz. Rájössz, hogy mennyire fontosak neked ezek a kapcsolatok, ezért mindent megteszel, hogy a jövőben is megmaradjanak. Hívd fel őket vagy beszéljetek az interneten, most ez a kapcsolatfenntartás egyetlen módja.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton rád férne a pihenés a fárasztó hét után. Mindegy, hogy mit csinálsz, csak lazíts és érezd jól magad. Este beszélgethetsz a barátaiddal, persze csak az interneten keresztül, hisz a vírus miatt a személyes találkozó nem megvalósítható.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma rád találhat a szerelem, ha erre vágysz. Valaki megdobogtatja a szíved, de fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy valóban készen állsz-e egy új kapcsolatra. Főleg, hogy most nem találkozhatsz személyesen az illetővel, lesz időd átgondolni mindent.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Legszívesebben egyedül töltenéd a szombatot. Nyugodtan mondd el ezt párodnak, meg fogja érteni. Ő is tudja, este már úgyis szükséged lesz arra, hogy hozzábújj és megoszd vele, mi nyomta a szívedet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma szinte megszáll téged a béke és a türelem. Ha eddig otthon voltál, érdemes lenne kimozdulnod, ugyanis a kora tavaszi természet feltölthet téged. Szívd magadba a friss levegőt, de mindenképpen egyedül menj, ügyelj az óvatosságra. Minden rossz érzés elszáll, estére kiváló formában leszel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton egy kicsit jobban érzed magad, mint az elmúlt napokban. Csak nyugalomra és lazításra vágysz, talán alvás formájában. Ha a párod otthon van, azért egyeztessetek, ne legyen ebből vita. Ja, és óvatosan a nassolással, könnyen felszaladhatnak rád a kilók.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A szombat tökéletes lehet a nézeteltéréseid rendezésére. Ha van kedved, még egy kis sütit is süthetsz, ami jó bocsánatkérő ajándék is lehet. Ma megértésre és békére fogsz találni, semmi esély az elutasításra, úgyhogy nyugodtan vágj bele.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon lustának érzed magad, ami egyáltalán nem csoda. Úgyis rengeteget lehet dolgozni, ha az ember nem mozdul ki otthonról. Fárasztó héten vagy túl, úgyhogy a mai nap legyen a pihenésé, filmezésé vagy az összebújásé a pároddal. Megjár nektek a pihenés, így pedig a holnapi nap lehet akár egy kicsit aktívabb is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Boldog vagy, hogy túl vagy ezen a rengeteg erőfeszítést igénylő héten. Minden jó, ha jó a vége, szól a mondás, ez pedig most nagyon igaz. Ne töltsd a napot a konyhában, inkább rendeljetek valamit a pároddal. Megérdemlitek a lazítást.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egész héten nagyon feszült voltál, de ma kifejezetten nyugodtnak és békésnek érzed magad. Valójában csak nyugalomra vágysz, de azért ne felejtsd el megkérdezni a párod vagy a családod, hogy ők mit szeretnének. Még ők is javíthatnak hangulatodon.

Ezek is érdekelhetnek