2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 5. - 2020.04.05. - Békés vasárnap

Napi horoszkóp 2020. április 5. – 2020.04.05. – Békés vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap felejtsd el a házimunkát! Főzz együtt a családdal vagy a pároddal, most úgysem mehettek sehova. Ha mégis kimozdulnátok, egy rövid séta beleférhet, de tartsatok be minden szabályt, mert nagy bírsággal járhat, ha nem így tesztek.

Bika (04.21. – 05.21)

Nyugalommal tölt el, hogy ma nem kell dolgoznod. Akár a főzést is kihagyhatod, ha bízol az ételkiszállítókban, akár rendelhetsz is. Olvass, nézd meg a kedvenc sorozatod vagy szörfölj a neten, a mai nap a lazításé.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha megmaradt a házimunka tegnapról, osszátok fel egymás között, így hamarabb végezhettek. Főzzétek meg együtt az ebédet, ez is egy közös program lehet a bezártságban. Egy rövid sétára ki is mozdulhattok, de minden szabályt betartva.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap általában főzöl, mosol, takarítasz, de ha otthon vagy, ez akár a héten bele is férhetett a teendőidbe. Így jó lenne, ha lazítanál, ma semmiképp ne csinálj semmit, mert egy nagyon húzós hét előtt állsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A vasárnap sem szokott túl pihentető lenni számodra, mindig van mit csinálnod. Ma azonban, ne fogj bele semmibe, mert nem fogsz sikerrel járni. Túlságosan kifárasztott ez a hét, így inkább aludj sokáig és pihenj sokat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Mit tennél Biztosan kimozdulnál végre egy kicsit. Erre is megvan a lehetőséged, de a szabályok betartására nagyon figyelj oda. Mindent csak mértékkel, mert különben hatalmas büntetésnek lehetsz gazdája. Ha van kerted, inkább ott sétálgass egy kicsit vagy olvass a teraszon.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A vasárnap a semmittevés napja. Nincs is kedved semmihez, hisz egész héten keményen dolgoztál. Mindegy, hogy ezt otthon vagy a munkahelyeden tetted, nagyon kimerült vagy. Használd ki a napot a pihenésre, mert a jövő hét sem lesz sokkal könnyebb.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A járványra való tekintettel nem szívesen mozdulnál ki ma. A családod azonban, már nehezen tűri a bezártságot. Neked kell programot találnod, ami szórakoztat lehet számukra még a négy fal között is. Kreatív vagy, gondolkozz egy kicsit és menni fog.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hosszú napnak ígérkezik a mai, hisz mindenki otthon van és mindenki mást szeretne csinálni. Mivel korlátozottak a lehetőségeitek, közös megoldást kell találnotok a problémára. Dugjátok össze a fejeteket, menni fog ez.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha vasárnap, akkor pihenés. Megerőltető héten vagy túl, ne is akarj belekezdeni semmibe. Arra ott lesz a jövő hét, ami talán egy kicsit lazább lesz majd. Aludj, olvass, tévézz vagy játszatok valamit a családdal, most ez a legtöbb, amit megtehettek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap általában szereted a természetet járni, de most ezt nem teheted meg. Egy rövid séta azonban nagyon jót tehet neked, csak viselkedj a szabályoknak és korlátozásoknak megfelelően. Fontos az összeszedettség és az elővigyázatosság.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap semmihez nincs kedved, túl fárasztó volt ez a hét számodra. Mindenképpen pihend ki ezt a hetet, mert a következő sem lesz egy leányálom. A kialakult helyzet miatt sokkal több a nehézség, amivel meg kell küzdened. De ne add fel, nagyon jól csinálod, nincs miért aggódnod.

Ezek is érdekelhetnek