2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. április 9. - 2020.04.09. - Nyugtalan csütörtök

Napi horoszkóp 2020. április 9. – 2020.04.09. – Nyugtalan csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon kell igyekezned, hogy ne szakadjon el az a bizonyos cérna. Érzékenyebb és ingerlékenyebb vagy, mint mások, ne kapd fel a vizet minden apróságon. Légy tudatos és következetes, csak így kerülheted el , hogy kellemetlen helyzetbe kerülj.

Bika (04.21. – 05.21)

Nyugtalan és feszült leszel csütörtökön. Aggódásra és félelemre nincs okod. A közeli jövő pozitív lesz számodra, de ezt az időszakot túl kell élned. Az egészségedre fordítsd nagyobb figyelmet, fogyassz sok gyümölcsöt, nagy szükség van most a vitaminokra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon türelmetlen leszel. Okod ugyan nincs rá, nem is érted, mi a baj. Nem könnyű a mostani helyzet, talán ez jön ki rajtad. Ennek ellenére igyekezz nyitott maradni a történésekre, mert sokat segíthet neked a közeljövőben.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma semmit ne vegyél támadásnak, ugyanis senki nincs, aki ártana neked. Inkább finoman és óvatosan kérdezz, ügyelve arra, hogy ne bánts meg senkit. Az írásba is beleláthatsz dolgokat, amiket nem kellene.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az egészséged mindennél fontosabb, ez pedig ma sincs másképp. Egyél sok gyümölcsöt és igyál sok gyógyteát. A vírus így is veszélyes, de ha az egészséged kiváló, semmi bej nem lehet. A mértékletességről azonban, most se feledkezz el.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A feszült nap téged nem érint annyira, mint a többieket. Hálás leszel magadnak, ha kimaradsz a vitás helyzetekből. A pozitív energiádat átadhatod a többieknek, szükségük lesz rá. Foglald le magad valamivel, ha nem dolgozol, ha pedig igen, a feladat adott.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön problémák adódhatnak a családodban. Kerüld el a vitás helyzeteket, bár ez nem jelenti azt, hogy nem akarnak belekeverni téged. De ne hagyd magad! Te is tudod, okos enged, szamár szenved. Ezt a mondást az életben is alkalmazkodnod kell, legalábbis ma.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Jól tennéd, ha ma óvatosan közlekednél, sőt, az lenne a legjobb, ha ki sem mozdulnál. Emellett válogasd meg a szavaidat, mert amellett, hogy könnyen félreérthetnek, még meg is sértődhetnek rád. Ezzel megóvod magad a magyarázkodástól is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nyilvánvalóan nem a csütörtök lesz a hét legjobb napja. Feszült vagy, de ezt nem szabad a környezetedre is kivetítened, hisz a többiek nem tehetnek róla. Ne beszélj sokat senkivel és ne kommentáld a történéseket. Ma csak kívülről figyelj mindent, így teszel a legjobban.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai napon a környezetedet rendkívül érzékeny, ahogy te is. Igyekezz mindenkivel óvatosan kommunikálni, mindegy, hogy telefonon vagy írásban, hisz bárki félreérthet téged. Vegyél mély levegőt, így kiegyensúlyozott és nyugodt maradhatsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön a környezeted túl feszült, de ez rád nem lesz hatással. A vitás helyzetekből is kimaradhatsz, nem kell aggódnod vagy szoronganod senki és semmi miatt. Ma szerencsés helyzetben vagy, így a te napod jó alakulhat.

Halak (02.20. – 03.20.)

A csütörtök nem lesz egy könnyű nap. Csak azzal beszélj, akivel mindenképpen muszáj. Röviden és érthetően fogalmazz, így nyugodtan nyugtázhatod majd a mai napot. Egy finom vacsorát is összeüthetsz a párodnak, hálás lesz érte a nehéz nap után.

Ezek is érdekelhetnek