2022 május 23 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 2. - 2020.08.02. - Jó pihenést!

Napi horoszkóp 2020. augusztus 2. – 2020.08.02. – Jó pihenést!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A vasárnap sem lesz egy unalmas nap. Családod meglep téged valamivel, amire nem számítottál. Nagyon boldoggá tesz majd a mai nap, mert végre azokkal töltheted, akiket nagyon szeretsz. Még egy romantikus estére is lehetőséged lesz a pároddal, szükségetek van arra, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Bika (04.21. – 05.21)

Fordulatos vasárnap vár rád. Egy olyan ember keresi majd a társaságod, akire még csak nem is számítottál. Légy nagyon óvatos, mert korántsem biztos, hogy úgy közeledik hozzád, ahogy azt te szeretnéd. Hagyj időt arra, hogy alaposabban megismerd az illetőt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A vasárnap tele lesz meglepetéssel. Váratlan ismerős toppan be hozzád, de te nagyon örülsz ennek. Egy rég nem látott barát vagy rokon kéri majd a segítséged, de nem anyagi dolgokról lesz szó. Hallgasd meg türelmesen, mert nem önszántából nem keresett téged eddig.

Rák (06.22. – 07.22.)

Mostanában nagyon feszült voltál, ma azonban kiengedheted a fáradt gőzt. Egy közös program a barátaiddal teljesen alkalmas erre. Úgyis rengeteg megbeszélnivalótok van, mert régen találkoztatok. Egy közös vacsora pedig kiváló lezárása lehet a napnak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma kivételesen semmi dolgod sincs, még a főzéssel sem kell foglalkoznod, ugyanis párod programot szervezett nektek, így levette válladról a mai házimunkát. Nagyon örülsz ennek, hisz régen voltatok már csak kettesben. Még egy romantikus vacsora is része lehet a napnak, te pedig miért is utasítanád ezt vissza.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A munkád minden idődet elveszi a szeretteidtől. Ma azonban vasárnap van, így szenteld nekik a napot. El is mehettek valahova, semmi nem akadályozhat meg benneteket abban, hogy együtt legyetek. Ha otthon maradtok, akkor pedig egy közös főzés vagy filmnézés is fantasztikus időtöltés lehet számotokra.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A héten nagyon kevés időt tölthettél családoddal, a mai nap azonban bepótolhatod a mulasztást. Nagyon boldoggá teszed ezzel szeretteidet, sőt még szüleidet vagy nagyszüleidet is lesz időd meglátogatni. Az estét pedig kettesben töltheted szerelmeddel. Nem is lehetne jobb lezárása a mai napnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap a lustálkodásé. Kikelni sincs kedved az ágyból, de nincs is rá szükség. Párod meghív téged ebédelni, így leveszi a válladról a főzést. A nap hátralévő részében pedig azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma van egy kis dolgod kora reggel, de ezt könnyen elintézheted, még mielőtt párod felébred. Így az egész napot együtt tölthetitek. Szükségetek van egy romantikus napra, mert a hétköznapok erre teljesen alkalmatlanok.

Bak (12.22. – 01.20.)

A vasárnap számodra mindig a családé. Ne hagyd, hogy munkaügyben zaklassanak, arra ott vannak a hétköznapok. Ebéd után még egy rövid kirándulást is beiktathattok. Este pedig kettesben maradsz szerelmeddel, amivel nagyon boldoggá teheted, hisz hiányzol neki.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A vasárnapi pihenés nem mindenkinek jár ki, mert munkája nem tűr halasztást. A lényeg, hogy ne te légy ma ez az ember, mert haragra gerjesztheted vele párodat. Alig találkoztok a munkád miatt, legalább ma tedd félre azt. Menjetek el valahova együtt és kapcsoljatok ki. Ezzel tudathatod vele, hogy mennyire szereted és neked is hiányzik.

Halak (02.20. – 03.20.)

A vasárnap a pihenésé, nem is kell ma tenned semmit. Neked is szükséged van a pihenésre. Muszáj is lenne, hogy így tegyél, hisz nagyon hosszú és fárasztó hét elé nézel. Családod is otthon van ma, akár egy otthoni közös program is pihentető lehet számodra.

Ezek is érdekelhetnek