2022 május 23 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. augusztus 1. - 2020.08.01. - Változatos nap

Napi horoszkóp 2020. augusztus 1. – 2020.08.01. – Változatos nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombat van, de te képtelen vagy abbahagyni a munkát. Családod ettől teljesen kiakad. El kell gondolkodnod, hogy mi a fontosabb, mert elveszítheted őket. Tedd félre a munkát és szervezz velük közös programot. Boldoggá teheted őket ezzel, ami pedig a legfontosabb, éreztetheted velük, hogy neked is hiányoznak.

Bika (04.21. – 05.21)

Kell egy kis áramszünet, szól a nóta. Nos, a mai nap és a hétvége erre teljesen alkalmas. Ha egyedül akarsz lenni, akkor ne habozz, otthon is eltöltheted jól az időt. Ha azonban társaságra vágysz, akkor szedd össze a barátaidat, mert ők is szívesen találkoznának veled.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombat van, de neked dolgoznod kell, vagy a munkahelyeden vagy otthon. Ettől egyáltalán nem vagy boldog, de az esti program azonban lelkesedéssel tölt el. Barátaiddal egy fantasztikus bulit szerveztetek, ahol végre te is kiengedheted a fáradt gőzt. Az alkohollal azonban csínján bánj, mert te sem vagy már a régi.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon elfáradtál a héten, ma nincs is kedved semmihez. Gondolj arra, hogyha ma mindent megcsinálsz, akkor holnap tényleg semmihez nem kell hozzányúlnod. Ez pedig lelkesedéssel tölthet el. Akár meg is főzhetsz előre, így holnap ezzel sem kell foglalatoskodnod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Izgatottan készülsz az esti programra, de előtte van még bőven elintéznivalód. Ha bevonod ezekbe párodat, akkor időben végezhettek és még szunyókálhattok is egy kicsit az esti buli előtt. Régen találkoztatok már barátaitokkal, kitűnő este vár rátok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ez a szombati munkanap nagyon lassan telik számodra, akkor is, ha a munkahelyeden és akkor is, ha otthon dolgozol. Ne fáraszd magad a vacsora készítéssel sem, pároddal rendeljetek valamit, így tiétek lehet az este. Rátok fér egy kis romantika, hisz sajnos nem sűrűn fordul elő, hogy mindketten időben otthon vagytok és ráadásul kettesben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombat van, de te mégis dolgozol. Ha nem is a munkahelyeden, hanem otthon, akkor is van mit tenni. Nem feltétlenül szükséges mindent ma megcsinálnod, hisz holnap segítséged is lesz. Csak azt a munkát végezd el, ami nem tűr halasztást, a többit majd megoldjátok. Neked is kell egy kis pihenés.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagyon sűrű nap elé nézel, ha egy kicsit elúsztál a heti teendőiddel. Ma azonban minden barátod dolgozik, még a párodnak is be kell mennie munkahelyére. Ha összeszeded magad, akkor mindennel végezhetsz kora délutánig. Az estét pedig már azokkal töltheted, akiket igazán szeretsz. A közös program nagyon jól fog sikerülni, ez adhat erőt a nap elején.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma még van egy kis munkád, de ez nem is zavar annyira, hisz a párod is dolgozik. Az estét viszont együtt tölthetitek. Foglalj asztalt egy romantikus étteremben, megérdemlitek, hogy most titeket szolgáljanak ki. Senki és semmi nem zavarhat meg benneteket, régen voltatok már kettesben.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ugyan ma szombat van, de a reggelt egy kis munkával kell kezdened, ha tegnap nem értél a végére. Energikusabb vagy a szokásosnál, így hamar túleshetsz rajta, utána pedig már te döntheted el, mit szeretnél kezdeni a maradék idővel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombat van és te hulla fáradt vagy. Miért is kelnél fel korán, a mai nap lehet a lustaságé is, csak rajtad múlik. Ha viszont boltba kell menned, azt intézd el még reggel, míg nem túl nagy a tömeg. Ezután még mindig visszabújhatsz az ágyba.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ismét egy újabb szombat. Ez pedig nagy lelkesedéssel tölt el, főleg, hogy párod is otthon van ma. Az idő is kegyes hozzátok, csupán egy-két zápor lehet ma, de nektek ez nem jelenthet akadályt abban, hogy jól érezzétek magatokat. Eszeljetek ki egy jó programot, akár egy közös vásárlás is fantasztikusan sikerülhet.

Ezek is érdekelhetnek